Αγώνας ΝΔ - Εθνικής Ομάδας Αστέγων με "άρωμα"... Euro 2004! (φωτό)

Με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας διοργανώθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του Κόμματος και της Εθνικής Ομάδας Αστέγων, στο αθλητικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων στο Ρουφ. Στον αγώνα μάλιστα συμμετείχαν και κάποιοι από τους πρωταθλητές Ευρώπης 2004.

«Μια πολύ κρύα μέρα σήμερα, αλλά μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, σε αυτό το φιλικό παιχνίδι που διοργανώσαμε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας με τη συμμετοχή κάποιων εκ των πρωταθλητών Ευρώπης 2004 και της Εθνικής Αστέγων, είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συμμετείχε επίσης στο παιχνίδι.

Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι “τα παιδιά της Εθνικής Αστέγων ξέρουν πολύ καλή μπάλα στο γήπεδο. Και η μεγάλη πρόκληση για την επόμενη χρονιά, είναι να βγουν να παίξουν μπάλα και στο μεγάλο γήπεδο της ζωής. Πρέπει, κάποια στιγμή, σε αυτήν τη χώρα, να σχεδιάσουμε στοχευμένες κοινωνικές προοπτικές, που να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ακραίας φτώχειας, τα οποία δυστυχώς τείνουν να κάνουν την εμφάνισή τους με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα.

Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ, και πάλι, χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Καλή χρονιά να έχουμε και να μην ξεχνάμε αυτές τις Άγιες Μέρες η προσοχή μας να στρέφεται σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη».