Νέο κύμα χιονιά σε Τρίκαλα και Καρδίτσα- Κλειστά τα σχολεία

Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει τους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας, με χιονόπτωση, χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό. Στο νομό Τρικάλων το ύψος του χιονιού φτάνει μέχρι και τους 20 πόντους, ενώ 30 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων, κρατούν ανοικτό το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, χωρίς προβλήματα.

Ανάλογο είναι το σκηνικό και στο νομό Καρδίτσας, όπου 40 μηχανήματα της Π.Ε. διατηρούν ανοικτό το επαρχιακό και εθνικό δίκτυο και η κυκλοφορία, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, Βασίλειο Τσιάκο, διεξάγεται κανονικά. Τα σχολεία στους δήμους Τρικκαίων και Καρδίτσας λόγω της κακοκαιρίας θα είναι σήμερα κλειστά

Ειδικότερα, ο δήμος Τρικκαίων έκανε γνωστό, ότι, με απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, θα παραμείνουν κλειστά. Η απόφαση όμως δεν ισχύει για τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, οι οποίοι θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον δήμο Καρδίτσας, με απόφαση της δημοτικής Αρχής, έπειτα και από την νέα χιονόπτωση που ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας, όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του δήμου Καρδίτσας θα παραμείνουν κλειστά σήμερα. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.