Τα διεθνή ΜΜΕ υποκλίνονται στον χιονισμένο Παρθενώνα

Τελικά η Αθήνα είναι εξίσου όμορφη και χιονισμένη. Δρόμοι, αγάλματα και μνημεία ντυμένα στα λευκά πρόσφεραν μοναδικά στιγμιότυπα σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους.

Μια φωτογραφία που ανέβασε χθες ο χρήστης “Vasilis Bibas στο Reddit” κάνει τον γύρο του κόσμου. Απεικονίζει τον Παρθενώνα, ένα από τα πιο επιβλητικά μνημεία του κόσμου, καλυμμένο από χιόνι.

Η πανέμορφη φωτογραφία βρίσκεται από εχθές στην πρώτη σελίδα του site και έχει αναδημοσιευθεί σε χιλιάδες άλλους ιστότοπους.

«Σπάνια χιονίζει στην Αθήνα, αλλά όταν το κάνει, είναι πανέμορφα» έγραψε ο φωτογράφος στην λεζάντα!

Απολαύστε την:

ercahhheawe9acd3wb33b1xrlav6sndptqoug1vcipg

Τα διεθνή ΜΜΕ υποκλίνονται στην ομορφιά του χιονισμένου Παρθενώνα δημοσιευοντας εντυπωσιάκες εικόνες που κόβουν την ανάσα.

Η βρετανική Telegraph δεν ξέρει με τι λόγια να περιγράψει αυτή την πανέμορφη εικόνα της χιονισμένης Ακρόπολης και παραθέτει το βίντεο από drone:

Ο Economist βάζει την πιο ωραία φωτό από τη χιονισμένη Ακρόπολη και το γύρισμα από drone που δείχνει μια πόλη μαγική, την Αθήνα:

Ο βρετανικός Guardian με κομμένη την ανάσα:

Ακόμη και το Toronto Star, στον Καναδά έβαλε την εικόνα με εγκώμια, θυμίζοντας ωστόσο ότι η Ελλάδα άφησε τους πρόσφυγες να πεθάνουν από το κρύο σε σκηνές:

Ακόμη και στο Twitter η εικόνα της χιονισμένης Ακρόπολης έκανε τον γύρο του κόσμου:

Ο πλανήτης θαύμασε αυτές τις μοναδικές εικόνες:

Η Ακρόπολη μοιάζει με χειμωνιάτικη Χώρα των Θαυμάτων, έγραψε το businness Insider: