ΗΠΑ: Επίθεση σε ζευγάρι ομογενών επειδή μιλούσαν ελληνικά! (video)

Δεν πίστευε στ’ αυτιά του ένα ζευγάρι ομογενών στο Λος Άντζελες, όταν μια γυναίκα τους “στόλισε” για τα καλά διότι μιλούσαν μεταξύ τους στα ελληνικά!

Ο Θανάσης Παπούλιας είχε πάει μαζί με τη σύζυγό του σε ένα σούπερ μάρκετ για να κάνουν τα ψώνια τους. Ενώ περπατούσαν στους διαδρόμους και μιλούσαν στη μητρική τους γλώσσα, μια γυναίκα τους ζήτησε με τον πιο χυδαίο τρόπο να μιλήσουν αμέσως στα Αγγλικά.

«Στεκόμουν στη σειρά, μιλώντας με τη σύζυγό μου στα ελληνικά. Από το πουθενά, άκουσα κάποιον να γκρινάζει πίσω μου και φάνηκε ότι κάποιος προσπαθούσε να μου πει κάτι», έγραψε στο blog του ο Θανάσης Παπούλιας για αυτό που έζησε με τη σύζυγό του, Σοφία.

Οταν στράφηκε στη γυναίκα πίσω του, εκείνη του είπε «Να μιλάτε γα@@@@α αγγλικά, εδώ είναι Αμερική!». «Μετά χρησιμοποίησε κάθε βρισιά του μηδαμινού λεξιλογίου της. Για να με περιγράψει, για να μου πει να πάω πίσω στη χώρα μου. Αστείο, νόμιζα ότι ήμουν στη χώρα μου, τη χώρα στην οποία γεννήθηκα», έγραψε ακόμη στο blog του ο κ. Παπούλιας.

«Το καλύτερο ήταν ότι σοκαρίστηκε όταν της απάντησα σε τέλεια αγγλικά, με αμερικανική προφορά. Αλλά δεν σιώπησε. Συνέχισε να βρίζει, συνέχισε να λέει ότι εδώ είναι Αμερική. Λυπάμαι για αυτή τη γυναίκα», έγραψε ακόμη, ευχαριστώντας τον Θεό που το ζευγάρι είχε πάει για ψώνια χωρίς τα παιδιά του.

Το καλύτερο από όλα όμως, σύμφωνα με τον κ. Παπούλια, ήταν ότι ο διευθυντής του καταστήματος παρενέβη και πέταξε έξω τη γυναίκα που προσέβαλε τους πελάτες.

Ο ίδιος δημοσίευσε και ένα απόσπασμα από το περιστατικό, στον λογαριασμό του στο Facebook.