Κλειστά τα σχολεία στους δήμους Τρικκαίων, Καλαμπάκας και Ιωαννίνων

Αναστέλλεται, η απόφαση για σημερινή επανέναρξη λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για σήμερα Δευτέρα στον δήμο Τρικκαίων, λόγω της νέας επιδείνωσης του καιρού που πλήττει τη δυτική Θεσσαλία από τα ξημερώματα και η οποία συνοδεύεται με ισχυρή χιονόπτωση. Σύμφωνα με σημερινή πρωινή νέα ανακοίνωση, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, καθώς οι καιρικές συνθήκες που ενέσκηψαν στην περιοχή δεν επιτρέπουν την ασφαλή μετάβαση και αποχώρηση των μαθητών και όλων των μελών της σχολικής κοινότητας από τα διδακτήρια. Αντίθετα, ανοιχτοί θα μείνουν οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.

Πηγή Βίντεο: trikalaola.gr

Κλειστά σχολεία στην Καλαμπάκα

Επίσης, λόγω της νέας επιδείνωσης του καιρού, σήμερα Δευτέρα, όλα τα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, δε θα λειτουργήσουν.

Κλειστά σχολεία και στο δήμο Ιωαννιτών

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Δευτέρα όλα τα σχολεία στα Ιωάννινα. Όπως επισημαίνει ο δήμος Ιωαννιτών μετά τη νέα χιονόπτωση που ξεκίνησε σήμερα τα ξημερώματα αποφασίστηκε για λόγους ασφάλειας των μαθητών, να παραμείνουν κλειστά και τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Ζίτσας, στο δήμο Μετσόβου και στον δήμο Δωδώνης.