Στο Μαίναλο ο Αμερικανός Πρέσβης - Έκανε σκι και μοίρασε...σοκολατάκια

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, με την ευκαιρία της αργίας της Μέρας του Προέδρου στην Αμερική, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ. Ο κ. Πάιατ δήλωσε κατενθουσιασμένος από το μαγευτικό τοπίο  αλλά και την εξυπηρέτηση και τη φιλικότητα του προσωπικού και των παρευρισκομένων.

Μιλώντας αποκλειστικά στο arcadiaportal.gr, απ’ όπου και η φωτογραφία, ο αμερικανός Πρέσβης είπε ότι ήθελε καιρό να επισκεφθεί την Αρκαδία και ότι απόλαυσε τον υπέροχο καιρό και τις πίστες του Χιονοδρομικού, καθώς δεν έκανε κρύο και η ποιότητα του χιονιού είναι εξαιρετική. Φυσικά, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς για τον ίδιο η σημερινή ήταν μια ημέρα αναψυχής.

 

Όπως αναφέρεται μάλιστα στο ρεπορτάζ του arcadiaportal.gr, ο κ. Πάιατ κέρασε τη συνοδεία του και το προσωπικό του Χιονοδρομικού σοκολατάκια διά χειρός της συζύγου του και ήταν πολύ χαμογελαστός και ευδιάθετος. Δέχθηκε πολύ ευγενικά να φωτογραφηθεί με τον εξοπλισμό του σκι. «Το καλοκαίρι πρέπει να είναι πανέμορφα εδώ», παρατήρησε.