Πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ο γιος μου φεύγει μετανάστης στην Αυστραλία

Να αλλάξει την Ελλάδα ήθελε πριν δύο χρόνια  ο Αλέξανδρος Λουιζίδης που ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα, εκπροσωπώντας τους Οικολόγους Πράσινους.

Πριν από δέκα περίπου μέρες βρέθηκε στη θέση να αποχαιρετά τον γιο του, ο οποίος φεύγει για την Αυστραλία, γιατί στην Ελλάδα το όραμά του χάθηκε.

Η ανάρτηση του πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο facebook που υπογράφει ως «ο Πατέρας σου… Ο αιθεροβάμων και γραφικός υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα και στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις της υποτιθέμενης επανάστασης» συγκινεί.

«Σήμερα φεύγει ο Γιος μου Γιώργος για την μακρινή Αυστραλία …. και μου σπαράζει την ψυχή … Έκανε έναρξη σαν ελεύθερος επαγγελματίας αλλά τα εισοδήματα του ήταν ανακόλουθα της φορολόγησης του, της ασφάλειας του και της στήριξης του σαν ΝΕΟΣ από το σύστημα μας … οπότε αναγκαστικά θέλοντας να επιβιώσει και να δημιουργήσει ξενιτεύεται … ξέρω δεν είναι ο μόνος και ο πρώτος νέος που το κάνει αυτό στον τόπο μας και λυπάμαι γι’ αυτο … χαίρομαι όμως που έχει το θάρρος και το κουράγιο να ζήσει σε ίσως ένα καλύτερο τόπο αψηφώντας τις δυσκολίες που θα του παρουσιαστούν πηγαίνοντας σε ένα Hostel αμφισβητούμενο σε ένα άγνωστο τόπο με ελάχιστα χρήματα χωρίς καμία στήριξη μέχρι να ξεκινήσει την καινούργια του δουλειά … Σε θαυμάζω γιε μου !!!! πάντα ήμασταν πρόσφυγες ούτως η άλλως… ο Πατέρας σου … Ο αιθεροβάμων και γραφικός υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα και στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις της υποτιθέμενης επανάστασης …», γράφει στο facebook.

Μάλιστα, του αφιερώνει και τραγούδι: