Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου - Δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της ελληνικής επανάστασης του 1821 παρόντος του Προέδρου της Δημοκρατίας και της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Οι καθιερωμένες δηλώσεις για την ημέρα ξεκίνησαν με την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του ΥΕΘΑ και ακολούθησαν τοποθετήσεις των υπολοίπων πολιτικών και θρησκευτικών φορέων της Ελλάδας.

Μήνυμα Προέδρου της Δημοκρατίας:

“Εορτάζουμε την Εθνεγερσία του 1821, που οδήγησε στην «Ανάσταση» του Γένους μας και στην εγκαθίδρυση του νεώτερου Ελληνικού Κράτους. Οι ηρωικοί Πρόγονοί μας, μετά από αιώνες σκληρής και πικρής σκλαβιάς, επαναστάτησαν για ν’ αποκτήσουν την ελευθερία τους που αποτελεί, άλλωστε, υπαρξιακή αρχή και, άρα, τρόπο ζωής για τους Έλληνες.

Η Ελληνική Επανάσταση εκδηλώθηκε σ’ ένα αντίξοο διεθνές πολιτικό περιβάλλον, όπου επικρατούσε η λογική της διατήρησης ενός, ήδη παρωχημένου όπως συντόμως αποδείχθηκε, status quo. Παρά την σημαντική αυτή αντιξοότητα, το Έθνος των Ελλήνων τόλμησε και αγωνίσθηκε για να ζήσει ελεύθερο και να δημιουργήσει το νεώτερο Ελληνικό Κράτος, συνεχίζοντας ενδόξως την μακραίωνη Ιστορία του.

Το απαράμιλλο παράδειγμα των προγόνων μας Αγωνιστών του 1821 πρέπει να μας εμπνέει και να μας καθοδηγεί στο διηνεκές. Εμείς, οι Έλληνες, έχουμε ιερό χρέος να δημιουργήσουμε ένα αρραγές μέτωπο συνευθύνης και συντονισμού των ενεργειών μας για την προαγωγή των συμφερόντων της Πατρίδας. Αυτή η συμπαγής σύμπλευσή μας καθίσταται επιτακτική ιδίως κατά την τρέχουσα κρίσιμη συγκυρία, κατά την οποία αναδεικνύονται κορυφαίες προκλήσεις, των οποίων η έκβαση θα καθορίσει μακροπρόθεσμα το μέλλον της Ελλάδας, όπως και εκείνο της μεγάλης Ευρωπαϊκής μας Οικογένειας, στην οποία αμετάκλητα ανήκει η Χώρα μας. Αναφέρομαι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον σκληρό πυρήνα της, την Ευρωζώνη.

Με αφορμή την Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε το δικαίωμα να υπενθυμίζουμε στους Εταίρους μας ότι οι Πρόγονοί μας, λίγο πριν την έναρξη της Εθνεγερσίας την 25η Μαρτίου του 1821 στην Αγία Λαύρα, απηύθυναν έκκληση υπέρ της Ελευθερίας των Ελλήνων προς τους Λαούς της Ευρώπης. Αυτό και μόνον αρκεί για να καταδείξει πόσο η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι διαχρονικώς προσανατολισμένοι με συνέπεια προς το Ευρωπαϊκό Όραμα. Αυτός ο προσανατολισμός μας διακρίνει πάντα και μας νομιμοποιεί να διακηρύσσουμε, “urbi et orbi”, τα εξής: Η Ελλάδα έχει αποφασίσει να ανήκει οριστικά και αμετάκλητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα της, την Ευρωζώνη. Η Ελλάδα δεν νοείται εκτός Ευρώπης αλλά και η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι αυτό για το οποίο ιδρύθηκε χωρίς την Ελλάδα στους κόλπους της. Έτσι πορευόμαστε –με την συντριπτική πλειοψηφία των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων ενωμένη προς την κατεύθυνση αυτή- τον ευρωπαϊκό μας δρόμο χωρίς αμφιβολία ή σκεπτικισμό, πρωτοστατώντας και στον κοινό αγώνα για να ξαναβρεί η Ευρωπαϊκή Ένωση τις ρίζες, πάνω στις οποίες μπορεί να στηριχθεί κατά τον προορισμό της.

Το, υπαρξιακό κυριολεκτικώς για την Ευρωπαϊκή Ένωση, Προσφυγικό ζήτημα παραμένει ζέον. Ζητούμε, λοιπόν, από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ξαναθυμηθεί τις αρχές της και να συμπεριφερθεί ως προς το Προσφυγικό ζήτημα σύμφωνα με τον πνευματικό, πολιτικό και νομικό της πολιτισμό, απομονώνοντας τις ακραίες εκείνες φωνές στους κόλπους της που προκρίνουν τις ακριβώς αντίθετες επιλογές και διακατέχονται από αντιανθρωπιστικά και αντιδημοκρατικά φοβικά σύνδρομα. Το αυτό ζητούμε και από γειτονικά κράτη στην Βαλκανική, που φιλοδοξούν μάλιστα να προσχωρήσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνοντας αυτονοήτως ότι με διεκδικήσεις ονομάτων που παραχαράσσουν βαναύσως την ιστορία και αποπνέουν αλυτρωτισμό αλλά και με επιδείξεις βαρβαρότητας σε βάρος των Προσφύγων δεν έχουν ευρωπαϊκό μέλλον, αφού έτσι παραβιάζουν ευθέως τις Ευρωπαϊκές αρχές και αξίες.

Ως προς την τρομοκρατία, και πρωτίστως την βάρβαρη τζιχαντιστική τρομοκρατία, η θέση μας είναι αμετακίνητη και την ενισχύει έτι περαιτέρω το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο: Όλος ο Πολιτισμένος Κόσμος, και κατά κύριο λόγο η Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει να την αντιμετωπίσει δίχως ίχνος ολιγωρίας και πολύ περισσότερο ανοχής, με τον τρόπο που αρμόζει σ’ εκείνους οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

Η Χώρα μας έχει αποδείξει, διαχρονικώς, ότι σέβεται εμπράκτως την διεθνή νομιμότητα. Ταυτοχρόνως, δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση την αποφασιστικότητά της να προστατεύσει, με βάση το σύνολο του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου το οποίο αυτονοήτως συμπεριλαμβάνει την Συνθήκη της Λωζάνης, αποτελεσματικά την κυριαρχία της, την εδαφική της ακεραιότητα και τα σύνορά της, άρα -και με δεδομένο ότι η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης- την κυριαρχία, την εδαφική ακεραιότητα και τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αποτελεί διαρκές χρέος μας να μην λησμονούμε την Κύπρο. Για την Μεγαλόνησο, η οποία εξακολουθεί ν’ αντιμετωπίζει την τραγωδία της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής εδαφών της, πρέπει να διασφαλισθεί λύση βιώσιμη και μόνιμη, πλήρως σύμφωνη με το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, πρωτογενές και παράγωγο. Λύση η οποία θα διασφαλίσει, οριστικώς και αμετακλήτως, μεταξύ άλλων ένα Κράτος-Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης μ’ ενιαία διεθνή προσωπικότητα και πλήρη κυριαρχία, απαλλαγμένο από τις παρωχημένες και υπονομευτικές για το μέλλον του «εγγυητικές» παρεμβάσεις τρίτων», δήλωσε ο ΠτΔ κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Ημερήσια Διαταγή του ΥΕΘΑ κ. Πάνου Καμμένου

Στην ανάγκη «σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να ορθώσουμε αρραγές μέτωπο, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τις μεγάλες προκλήσεις των καιρών και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και τις νεότερες γενιές των Ελλήνων» αναφέρεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην ημερήσια διαταγή του με την ευκαιρία του εορτασμού της εθνικής παλιγγενεσίας.

Ο κ. Καμμένος ακόμα προτρέοει «το απαράμιλλο παράδειγμα των προγόνων μας αγωνιστών του 1821, πρέπει να μας εμπνέει και να μας καθοδηγεί. Ιδίως, δε, κατά την τρέχουσα συγκυρία, που με ανιστόρητες και προκλητικές διεκδικήσεις, γείτονες αμφισβητούν τις κατακτήσεις του Έθνους μας και τις Διεθνείς Συνθήκες που τις περιβάλλουν».

Και συνεχίζει υπενθυμίζοντας ότι: «αποτελεί επίσης διαρκές χρέος μας, ιδίως δε, όταν τιμάμε τον Ελληνισμό και τους αγώνες του, να μην ξεχνάμε την Κύπρο, για την οποία εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι σήμερα η ξένη στρατιωτική κατοχή».

Ο κ. Καμμένος επαινεί τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την άριστη εκτέλεση της αποστολής τους, καθώς και την αρωγή και συμπαράσταση που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. «Σας καλώ όλους με τη βοήθεια του Θεού και της Υπερμάχου Στρατηγού, να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο την αποστολή σας, εξασφαλίζοντας στην χώρα μας το πολύτιμο αγαθό της ελευθερίας» καταλήγει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αγώνες για Ελευθερία, Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Αξιοπρέπεια δεν σταματούν ποτέ.

“Η Επανάσταση του 1821 ήταν ένας κορυφαίος αγώνας για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, πολιτικά δικαιώματα, μια γνήσια, μαζική, δημοκρατική επανάσταση.

Θεμελιωμένη στα ιδανικά του ευρωπαϊκού Διαφωτισμού, στις ανάγκες και τους πόθους του λαού, υπήρξε ένα φωτεινό σημείο στο σκοτάδι της Ευρώπης της Παλινόρθωσης και της Ιεράς Συμμαχίας.

Η Επανάσταση του 1821 εξέπεμψε ένα πανευρωπαϊκό και οικουμενικό μήνυμα, ενέπνευσε τους προοδευτικούς ανθρώπους της εποχής, όχι μόνο να ιδρύσουν φιλελληνικές κινήσεις, αλλά και, πολλούς, να έρθουν εδώ και να αγωνιστούν, για χάρη των αξιών που εξέφραζε.

Κανένας δεν περίμενε ότι μια επανάσταση στο νοτιοανατολικό άκρο της Μεσογείου και της Ευρώπης, εναντίον μιας αχανούς και πάνοπλης υπερδύναμης της εποχής, της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, θα επικρατούσε. Κι όμως, η Επανάσταση επιβίωσε και κέρδισε. Κι απέδειξε ότι κανένας δεσπότης δεν είναι αιώνιος, καμιά τυραννία δεν είναι ανίκητη.

Σήμερα, που η βαριά σκιά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, της μισαλλοδοξίας απειλεί ξανά τα ιδανικά και τις αξίες που κινητοποίησαν τους Αγωνιστές του 1821, είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να θυμόμαστε το πανανθρώπινο μήνυμα του Ρήγα και τις δημοκρατικές προτροπές της Ελληνικής Νομαρχίας. Γιατί οι αγώνες για Ελευθερία, Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Αξιοπρέπεια δεν σταματούν ποτέ, δεν είναι μουσειακά εκθέματα, αλλά ιστορική αναγκαιότητα”, ανέφερε στο μήνυμα το κυβερνητικό κόμμα της αριστεράς.

ΝΔ: Χρειαζόμαστε μια εθνική επανεκκίνηση

«Η Επανάσταση του 1821 ήταν αγώνας για ελευθερία, ανεξαρτησία και δικαιοσύνη. H σημερινή μέρα μας θυμίζει ότι οι Έλληνες μπορούμε να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας ακόμη και στις πιο σκοτεινές συνθήκες

Δεν μας αρκεί, όμως, να είμαστε υπερήφανοι μόνο για το παρελθόν μας. Η κληρονομιά των προγόνων μας ας γίνει εφαλτήριο να προχωρήσουμε μπροστά.

Σήμερα, χρειαζόμαστε πίστη στην επανάσταση της λογικής, στην επανάσταση του αυτονόητου.

Για να αφήσουμε στο χθες τα λάθη, τα ψέματα και τις αυταπάτες, που μας οδήγησαν στην κρίση και στην παρακμή.

Πρέπει να βρούμε ξανά τις αξίες της εργατικότητας, της γνήσιας αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της υπευθυνότητας.

Να βρούμε τη δύναμη να προχωρήσουμε στις αναγκαίες αλλαγές στο Κράτος και στην οικονομία.

Να σταθούμε δίπλα σε όσους δοκιμάζονται σκληρά. Κυρίως, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε να παραδώσουμε στις νεότερες γενιές μια Ελλάδα πιο δυνατή, πιο ασφαλή.

Χρειαζόμαστε μια εθνική επανεκκίνηση. Οι Έλληνες έχουμε τη δύναμη να την πετύχουμε. Θα ξανακερδίσουμε το μέλλον. Με περηφάνια και με αυτοπεποίθηση. Με γενναιότητα, αλλά και με σωφροσύνη.

Αυτό που δεν πεθαίνει, ξαναγεννιέται. Και αυτό είναι η ανάγκη του λαού μας, να μην χάσει τον εθνικό του προορισμό.

Εύχομαι σε όλες και σε όλους, σε κάθε ελληνική οικογένεια, για τη σημερινή εθνική και θρησκευτική γιορτή, Χρόνια Πολλά” δήλωσε για την 25η Μαρτίου ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΚΕ: Αγώνας για την εξάλειψη του ιμπεριαλισμού και την εγκαθίδρυση εργατικής εξουσίας

“Το 1821 έγινε εθνικοαπελευθερωτική και ταξική πάλη, στην οποία ηγήθηκε η ανερχόμενη τότε αστική τάξη. Σήμερα η ταξική πάλη διεξάγεται με την αστική τάξη να έχει γίνει αντιδραστική, εμπόδιο στην κοινωνική εξέλιξη και το σύστημα της, ο καπιταλισμός, είναι πια ιστορικά ξεπερασμένος.

196 χρόνια μετά το 1821, ο λαός μας έχει συμφέρον να κλείσει τα αυτιά του και να προσπεράσει τις κορώνες εμπαιγμού του από τα αστικά κόμματα κάθε απόχρωσης, που με το τροπάριο της ‘εθνικής ενότητας’ θέλουν να τον υποτάξουν και να τον παγιδεύσουν στις επιδιώξεις του εγχώριου κεφαλαίου και της ΕΕ, προκειμένου να ανακάμψουν τα κέρδη του πάνω στα συντρίμμια της εργατικής – λαϊκής εξαθλίωσης.

196 χρόνια μετά το 1821 ο λαός μας έχει την πείρα να συνειδητοποιήσει ότι σε ‘εθνική ενότητα’ τον καλούν εκείνοι που έχουν προσχωρήσει στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, που υπηρετούν το μοίρασμα της λείας του πετρελαίου, των αγωγών, των σφαιρών επιρροής. Οι ίδιοι που έχουν στείλει ελληνικό στρατό έξω από τα σύνορα εναντίον άλλων λαών, ενώ η βάση της Σούδας συνεχίζει την απρόσκοπτη φονική λειτουργία της

Άλλη είναι η ενότητα που συμφέρει το λαό: Η συμμαχία της εργατικής τάξης με τους φτωχούς αυτοαπασχολούμενους της αγροτιάς και της πόλης, που θα διεκδικήσει την εγκαθίδρυση της εργατικής εξουσίας, θα βγάλει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, θα διαγράψει μονομερώς το χρέος και θα κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής, με κεντρικό σχεδιασμό κι εργατικό έλεγχο, ώστε να ακολουθήσει ο λαός φιλειρηνική πορεία και δρόμο προόδου” αναφέρει στην ανακοίνωση του το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Ποτάμι: Χρειαζόμαστε πολλές μικρές επαναστάσεις σήμερα

«Ο πραγματικός φόρος τιμής στις επαναστάσεις των παππούδων μας είναι να αναλογιζόμαστε τις δικές μας ευθύνες στις επόμενες γενιές. Χρειαζόμαστε πολλές μικρές επαναστάσεις στην παιδεία, στην παραγωγή, στην οικονομία και όσο καθυστερούμε τόσο θα παραμένουμε στην κρίση. Χρόνια πολλά και να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή τον εορτασμό της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Η ελευθερία, η ανεξαρτησίας, η αυτοδιάθεση, υπεράνω όλων

«Η Επανάσταση του 1821, που τιμούμε ανήμερα του Ευαγγελισμού, είναι μια κορυφαία στιγμή στην πορεία του έθνους μας από την αρχαιότητα ως σήμερα. Αποτελεί ένα γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας.

Οι Έλληνες, μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς στους Οθωμανούς Τούρκους, ξεσηκώθηκαν, παρά τις αντίξοες συνθήκες, γιατί δεν αλλοτριώθηκαν, γιατί δεν ξέχασαν ποιοι ήταν. Με απαράμιλλη αποφασιστικότητα έδωσαν τον αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος. Απέδειξαν περίτρανα πως οι αξίες της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της αυτοδιάθεσης, της αξιοπρέπειας και της εθνικής υπόστασης είναι υπεράνω όλων.

Το μήνυμα της διπλής γιορτής παραμένει επίκαιρο και ισχυρό, σήμερα, που η πατρίδα μας και ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται και δίνει σκληρό αγώνα για να απεγκλωβιστεί από το καθεστώς της λιτότητας και της επιτροπείας.

Χρειαζόμαστε την πίστη, την εθνική αυτοπεποίθηση, την ομοψυχία και τη δύναμη προκειμένου να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να βάλουμε τις βάσεις για την οικονομική ανάκαμψη που θα μας επιτρέψει να αναπνεύσουμε ελεύθερα

Xρειάζεται  να αντλήσουμε τα διδάγματα από την Εθνεγερσία του 1821, προκειμένου να δώσουμε στην πατρίδα μας και σε όλους τους Έλληνες το μέλλον και την προοπτική που μας αξίζει.

Να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο.Έχουμε ιερό χρέος να παραδώσουμε την πατρίδα μας ελεύθερη και απαλλαγμένη από κάθε βάρος στις επόμενες γενιές.Ζήτω το Έθνος! Χρόνια Πολλά!», σημείωσε σε μήνυμά της για την επέτειο της Επανάστασης του 1821 η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα

06:22 – 21 χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού

Εωθινός από τις φιλαρμονικές των ΕΔ και ΣΑ

08:00 – Επίσημη έπαρση της Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

10:00 – Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών

10:01 – 21 χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού

10:55 – Κατάθεση στεφάνων στο ΜΑΣ από την Α.Ε τον ΠτΔ

11:00 – Στρατιωτική παρέλαση

18:41 – 21 χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού

18:41 – Επίσημη υποστολή της Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου

Από ώρα 06.00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων της Στρατιωτικής Παρέλασης απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς και στις κάθετες αυτών οδούς έως την πρώτη παράλληλο:

– Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

– Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. Αμαλίας.

– Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της.

– Βασ. Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της.

– Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.

– Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.

– Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της.

– Πλ. Ομονοίας.

– Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Ομονοίας και της Ιεράς Οδού.

– Αθηνάς, σε όλο το μήκος της.

– Αγ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της.

– Πλ. Καραϊσκάκη.

– Καρόλου, σε όλο το μήκος της.

– Μάρνη, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Βάθης και της οδού Καρόλου.

– 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και τη Λ. Αλεξάνδρας.

– Ανθ/γου Στ. Ρεγκούκου, σε όλο το μήκος της.

– Θ. Δηλιγιάννη, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Ι. Μεταξά.

– Πλ. Συντάγματος.

– Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της.

– Σταδίου, σε όλο το μήκος της.

– Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αμ. Φραντζή και Διον. Αρεοπαγίτου.

– Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της.

– Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της.

Φωτογραφίες από την Παρέλαση:

screenshot_5

screenshot_4

screenshot_1