Το τετ-α-τετ Μέρκελ-Μπαζιάνα στη Ρώμη - Ποιο παράπονο εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος

Κατ’ιδίαν συνάντηση με την γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ είχε για πρώτη φορά η σύζυγος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα, στο δείπνο των Ευρωπαίων ηγετών στη Σύνοδο Κορυφής της Ρώμης. Παρ’ όλ’ αυτά, φαίνεται πως υπήρξε…χημεία, καθώς η γερμανίδα καγκελάριος ένιωσε αρκετά άνετα για να εκφράσει στην κυρία Μπαζιάνα τα παράπονά της για τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», όταν ο Αλέξης Τσίπρας σύστησε τη σύζυγό του στην κυρία Μέρκελ, εκείνη ήταν κάτι παραπάνω από διαχυτική και απευθυνόμενη σρτην κυρία Μπαζιάνα είπε: «Ήθελα πολύ να σε γνωρίσω, μέχρι τώρα δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω», κοιτάζοντας με νόημα προς την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα.

Και δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε εκφράζοντας το μεγάλο της παράπονο: «Ξέρεις, ο Αλέξης δεν με έχει καλέσει ποτέ στην Ελλάδα», της είπε, με τη σύζυγο του κ. Τσίπρα να της λέει ότι ιδιωτικά είναι ευπρόσδεκτη να έρθει ανά πάσα στιγμή. Όσο για την επίσημη πρόσκληση, αστειεύτηκε ότι θα φροντίσει η ίδια να της τη στείλει, όταν όμως ολοκληρωθεί το… πρόγραμμα.