Τρίχρονη κόρη ελληνίδας δημοσιογράφου "ανατρέπει" τη live σύνδεση της μαμάς (βίντεο)

Τα παιδιά ως γνωστόν γίνονται αξιολάτρευτα λόγω του αυθορμητισμού τους. Το σκηνικό με την κόρη βρετανού δημοσιογράφου του BBC που “εισέβαλε” στη ζωντανή συνέντευξη του μπαμπά της κλέβοντας το πλάνο και τις εντυπώσεις, φαίνεται ότι ‘ζήλεψε” η τρίχρονη κόρη ελληνίδας δημοσιογράφου, η οποία, στην πρώτη ζωντανή ανταπόκριση της μαμάς της στην deutsche welle, τράβηξε τα φώτα επάνω της με τον πιο χαριτωμένο τρόπο.

Με ένα ναζιάρικο «Μαμά δεν μπορώ», η μικρούλα κατάφερε να πείσει τη μητέρα της, Σελάνα Βροντή, να την πάρει αγκαλιά ώστε να βγει κι εκείνη στο γυαλί.

«Η Αθηνά είναι τριών ετών. Θέλει να βγει στην τηλεόραση … και τα κατάφερε την ώρα που η μαμά της έδινε ρεπορτάζ για την documenta στην deutsche welle» έγραψε το κανάλι στο Τwitter ανεβάζοντας το βίντεο.

Η ίδια η Σελάνα Βροντή, παρομοιάζοντας το στιγμιότυπο με αυτό του βρετανού συναδέλφου της – στο οποίο η σύζυγός του έσπευσε να “μαζέψει” τη μικρή – σχολίασε με χιούμορ στο Facebook: «Η πρώτη μου ανταπόκριση στη Deutsche Welle ήταν επεισοδιακή. Μόνο που εγώ δεν έχω άντρα να τρέχει να μαζεύει τα παιδιά…».