Τέλος(;) στο σίριαλ της αποφυλάκισης Τσοχατζόπουλου -Βγαίνει αύριο

Αίσιο τέλος για τον πρώην υπουργό θα έχει – όπως όλα δείχνουν – το σίριαλ της αποφυλάκισής του, καθώς όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος αύριο θα είναι σπίτι του, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνει πράξη την απειλή που εξαπέλυσε νωρίτερα η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη ότι θα πραγματοποιήσει απεργία πείνας έξω από τον Κορυδαλλό.

Όπως είπε ο συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου, πρώτα θα καταβληθεί το ποσό των 2.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην εξαγορά της πρόσθετης 6μηνης καταδίκης του για το πόθεν έσχες και στην προσαύξηση για τα δικαστικά έξοδα και στη συνέχεια θα αποφυλακιστεί.

Νωρίτερα την Τετάρτη, την οργή της Βίκυς Σταμάτη προκάλεσε η είδηση ότι ούτε σήμερα αναμένεται να αποφυλακιστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος λόγω γραφειοκρατικών ζητημάτων, με αποτέλεσμα η ίδια να απειλήσει με απεργία πείνας.

Η σύζυγος του τέως υπουργού, που επισκέφθηκε το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου νοσηλεύεται ο σύζυγός, βγήκε από αυτό εξοργισμένη και, μέσω του συνηγόρου της, δήλωσε πως αν δεν αποφυλακιζόταν σήμερα ο σύζυγός της, θα τα τίναζε όλα στον αέρα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, σκόπευε να παραμείνει έξω από τον Κορυδαλλό και να ξεκινήσει απεργία πείνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος επρόκειτο να αποφυλακιστεί χθες Τρίτη και ενώ είχαν συγκεντρωθεί τα 200.000 ευρώ που απαιτούνταν για την εγγύηση που απαιτείτο, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη επειδή δεν είχε βρεθεί το διαβατήριό του προκειμένου να το παραδώσει, όπως προβλεπόταν από τον νόμο. Τελικά, όταν παραδόθηκε το διαβατήριο είχαν κλείσει οι υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η αποφυλάκισή του.