Τόσκας για επίθεση σε Παπαδήμο: «Κάποια κόμματα εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις»

Τον Λουκά ΠΑπαδήμο επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας στον «Ευαγγελισμό» και αναφέρθηκε στις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό των δραστών.

Είπε πως οι «οι αρχές δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να βγάλουν αποτέλεσμα» ενώ τόνισε πως «δεν θα ανακοινωθεί τίποτα» μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Δήλωσε συγκεκριμένα ότι: «Είδαμε με ευχαρίστηση ότι η πορεία της υγείας του Λουκά Παπαδήμου πηγαίνει καλά. Η κυβέρνηση, η πολιτική και φυσική ηγεσία προσπαθεί ώστε να φέρει γρήγορα στη δικαιοσύνη τους τρομοκράτες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν τους έδωσε κανένας το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές ή να το παίζουν επαναστάτες γιατί ο ελληνικός λαός έχει άλλη εικόνα, έχει άλλη γνώμη και αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανένα παρά μόνο τον εαυτό τους».

Σχετικά με όσους κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για σύνδεσή του με τρομοκρατικές οργανώσεις ο κ. Τόσκας επεσήμανε ότι «η αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τις τρομοκρατικές πράξεις γιατί πιστεύουμε ότι ο λαός προχωρεί τις αλλαγές και ο λαός με τις μαζικές του αντιδράσεις».

Ο κ. Τόσκας απάντησε όμως έμμεσα και στον πρόεδρο της ΝΔ που χθες δήλωσε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη πως αυτή η κυβέρνηση έχει τη βούληση να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία, δηλώνοντας: «είναι λάθος κάποια κόμματα να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά».