Επεισόδια στην πορεία συμβασιούχων με χημικά, σκουπίδια κι αυγά (βίντεο)

 

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα, έξω από τη Βουλή αλλά κι από το υπουργείο Εσωτερικών όπου έφθασε η πορεία των συμβασιούχων  στην καθαριότητα των Δήμων.

 

Στη Βουλή όπου κατέληξε η πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι στους Δήμους επιχείρησαν να μπουν μέσα, οι αστυνομικοί τους έκλεισαν το δρόμο και αντέδρασαν με χημικά.

 

 

Η πορεία είχε ξεκινήσει νωρίς το πρωί απ’ τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΕ και προχώρησε στο κέντρο της Αθήνας, στο υπουργείο Εσωτερικών.

Εκεί οι διαδηλωτές – απ’την απεργία των οποίων έχουν πλημμυρίσει σκουπίδια η Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις αλλά και τουριστικές περιοχές – έβαλαν φωτιά στα σκουπίδια και τα πέταξαν στην είσοδο του υπουργείου, έριξαν την καγκελόπορτα ενώ πετούσαν κι αυγά,  μπογιές και ντομάτες.

 

 

 

 

Επίθεση όμως δέχθηκε κι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο οποίος είχε πάει στο υπουργείο με άλλα μέλη της ΚΕΔΕ για συνάντηση με τον υπουργό.

Οι διαδηλωτές τον αποδοκίμασαν και του πέταξαν νερό και καφέδες. Τελικά ο κ.Πατούλης φυγαδεύθηκε, ενώ η προγραμματισμένη συνάντηση των μελών της ΚΕΔΕ με τον κ. Σκουρλέτη αναβλήθηκε.