Σήμερα δικάζεται η «φόνισσα του Κορωπίου» για το φόνο της γυναίκας του φίλου της

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει σήμερα η 27χρονη γυναίκα, που το βράδυ της 4ης Αυγούστου του 2016, δολοφόνησε με ένα μαχαίρι τη σύζυγο του συντρόφου της, μέσα στο σπίτι της δεύτερης και μάλιστα μπροστά στα παιδιά της!

Η δίκη της αποκαλούμενης ως «φόνισσας του Κορωπίου», είχε ξεκινήσει τον περασμένο Μάιο αλλά λόγω της αποχής που πραγματοποιούσαν τότε οι δικηγόροι, είχε διακοπεί και μετατεθεί για σήμερα.

Η 26χρονη κατηγορουμένη διατηρούσε ερωτική σχέση με τον 41χρονο σύζυγο του θύματος, και έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά.

Το τραγικό συμβάν έγινε βράδυ της 4ης Αυγούστου του 2016. Η κατηγορούμενη επισκέφτηκε τη σύζυγο του συντρόφου της στο σπίτι της, λογομάχησαν και με μαχαίρι της κατάφερε πέντε θανατηφόρα χτυπήματα μπροστά στα παιδιά του θύματος. Το θύμα ηλικίας 35 ετών είχε επίσης δυο παιδιά με τον 41χρονο, με τον οποίο είχε παντρευτεί και βρίσκονταν σε διάσταση.

Στην προανακριτική της απολογία η κατηγορουμένη είχε πει: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα απλώς να τη φοβερίσω… Μου είπε έλα να δεις τον άνδρα σου και τότε εγώ θόλωσα. Πήρα το μαχαίρι από την κουζίνα και έτρεξα σπίτι της…».

Η κατηγορούμενη είχε κριθεί προφυλακιστέα κι οδηγήθηκε στις φυλακές. Στις φυλακές όμως οδηγήθηκε και ο 41χρονος εραστής της αφού την επόμενη μέρα του φονικού, για να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία της γυναίκας του, πυροβόλησε με καραμπίνα τον 55χρονο πατέρα της συντρόφου του, τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά.

Ωστόσο ο 41χρονος έχει πλέον αποφυλακιστεί. Μεγάλη εντύπωση μάλιστα έκαναν οι μετέπειτα δηλώσεις του ότι πλέον τον ενδιαφέρει να βγάλει την σύντροφό του από την φυλακή, για να ζήσουν μακριά από όλους, μαζί με τα παιδιά τους. Ενώ είδε δηλώσει ότι δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τα δύο παιδιά που είχε αποκτήσει με την – νεκρή πλέον – σύζυγο του.