Κόρινθος: "Κωσταλέξι" για νεαρή ερωτευμένη - Ξύλο κι απομόνωση για ένα χρόνο!

Μία νεαρή κοπέλα παρέμενε φυλακισμένη στο σπίτι της, απ’ τους γονείς και τον αδερφό της, επί έναν ολόκληρο χρόνο, γιατί διαφωνούσαν με την ερωτική σχέση που είχε δημιουργήσει!

Το σύγχρονο «Κωσταλέξι» σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Κορινθίων, αποκαλύφθηκε όταν η κοπέλα κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι- κρατητήριο το πρωί της Τετάρτης και να καταφύγει στην Αστυνομία, όπου ζήτησε απελπισμένη και ταλαιπωρημένη βοήθεια. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν άμεσα τον εισαγγελέα.

Όπως είπε το κορίτσι, ήταν φυλακισμένη επί ένα χρόνο και μάλιστα οι δικοί της την χτυπούσαν για να την … συνετίσουν!

Ο δικαστικός λειτουργός ηγήθηκε ο ίδιος της επιχείρησης για την σύλληψη των γονέων και του αδελφού της, οι οποίοι κρατούνται και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία με βαριές κατηγορίες για παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του moriasnews.gr, οι γείτονες της οικογένειας είχαν υποψιαστεί ότι κάτι συνέβαινε με το κορίτσι, καθώς είχαν πάψει από καιρό να το βλέπουν, αλλά άκουγαν φωνές από το σπίτι. Ωστόσο, κανείς δεν προσπάθησε να μάθει τι γινόταν, ούτε ειδοποίησε τις αρχές για να κάνουν έρευνα. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να χυθεί άπλετο φως στην περίεργη υπόθεση.