Πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη: Νεκρά 3 νέα παιδιά - Χαροπαλεύουν οι 2 φίλοι τους

Πένθος στην Κύμη από το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 8.00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία παρέα νέων ανθρώπων, ηλικίας από 25 – 38 ετών, επέβαινε σε τζιπ Jeep Wrangler το οποίο για άγνωστους λόγους ανετράπη με αποτέλεσμα μία γυναίκα και δύο άντρες να χάσουν τη ζωή τους.

Το αμάξι βρισκόταν μεταξύ Πλατάνας και Στομίου στην Κύμη,  έπεσε στον γκρεμό και κατέληξε στην άκρη της θάλασσας.

 

 

Νεκροί είναι δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 38 ετών, και η 26χρονη αρραβωνιαστικιά του οδηγού, ο οποίος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Εκεί διακομίσθηκε κι ο 31χρονος συνεπιβάτης.

Οι πληροφορίες λένε ότι η 5μελης παρέα επέστρεφε από διασκέδαση.

Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης και ανέσυραν από τον γκρεμό, νεκρους και τραυματίες.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

Σήμερα (22-07-2017) πρωινές ώρες, στην 5η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Παραλίας Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου, περιοχή «Μεγάλος Βράχος», Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη μία 26χρονη ημεδαπή και τρεις άνδρες ηλικίας 30, 31 & 38 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα η 26χρονη, ο 30χρονος και ο 38χρονος, ενώ οι δύο 31χρονοι (οδηγός & συνεπιβάτης), διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας και παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.