Πάτρα: Γονείς - τέρατα χτύπησαν κι έκαψαν το 7 μηνών βρέφος τους

Γονείς – τέρατα συνελήφθησαν χθες στην Πάτρα!

Ο πατέρας κι η μητέρα ενός βρέφους μόλις επτά μηνών, προκάλεσαν καψίματα, πιθανότατα από τσιγάρα που σβήστηκαν πάνω του, και μώλωπες στο άτυχο παιδάκι μέσα στο σπίτι τους, το Σάββατο το βράδυ. Στη συνέχεια επειδή το παιδάκι δεν σταμάταγε να κλαίει απ’ τους πόνους, το πήγαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια». Το μωρό στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε κρίσιμη κατάσταση.

Απ’ το νοσοκομείο ενημερώθηκε η Αστυνομία και οι αστυνομικοί του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών συνέλαβαν τους γονείς, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

Αυτή είναι η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό:

Συνελήφθησαν, χθες (Κυριακή) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άντρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα, προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο.

Πηγή: thebest, patrastimes