Δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους οι γονείς του αγοριού που κατάπιε ναρκωτικό χάπι

Δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες του οι γονείς του 18 μηνών αγοριού από τη Λαμία για τα ναρκωτικά που είχε καταπιεί το μικρό παιδί σε ένα περιστατικό που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Το παιδί που νοσηλεύεται στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Οι γονείς του, 17 ετών η μητέρα και 23 ετών ο πατέρας, που οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Λαμίας πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι νάρκωσαν το βρέφος προκείμενου να μην κλαίει.

Σύμφωνα με το protothema.gr οι δύο γονείς υπογράμμισαν, σε προφορική τους εξέταση, ότι ποτέ δεν θα έδιναν ναρκωτικές ουσίες στο παιδί τους και πως δεν γνωρίζουν το παιδί πως έτυχε να πάρει το χάπι και να ναρκωθεί.

Η μητέρα του παιδιού κατηγορεί τον 23χρονο σύντροφο της, ότι τον ενοχλούν τα παιδιά και θέλει να τα ξεφορτωθεί και πως εκείνος είχε την επιμέλεια του μικρού αγοριού όσο εκείνη έλειπε για δουλειές και όταν γύρισε βρήκε το παιδί σε άσχημη κατάσταση.

Από την δική του πλευρά, ο 23χρονος πατέρας, οποίος επιβεβαιώνει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας μόνο των δύο μικρότερων παιδιών, ορκίζεται ότι δεν θα έδινε ποτέ ναρκωτικά σε μικρά παιδιά και πόσο μάλλον στο δικό του παιδί και πως ίσως ο μικρός να τα πήρε μόνος του.

Η εκδοχή αυτή, όμως, δεν συνάδει με τα ευρήματα από την αστυνομική έρευνα καθώς οι άνδρες της ΕλΑΣ ερευνώντας το σπίτι του 23χρονου Ρομά, χρειάστηκαν τη βοήθεια καρέκλας προκειμένου να βρουν τις ναρκωτικές ουσίες που έκρυβε ο πατέρας του μικρού αγοριού.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μητέρας της 17χρονης, το χάπι στο μικρό παιδί το έδωσε ο ίδιος ο 23χρονος πατέρας προκειμένου να ηρεμήσει και να μην κλαίει έως ότου γυρνούσε η μητέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του μικρού αγοριού έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.