Το "αντίο" των πολιτικών στη Ζωή Λάσκαρη

Ο ξαφνικός θάνατος της Ζωής Λάσκαρη λύπησε όλη τη χώρα, με αρκετούς απο τους πολιτικούς να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους.

Τη θλίψη του για το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Βούτσης και δήλωσε ότι η εκλιπούσα υπήρξε σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής για τον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο.

Ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της και ιδιαιτέρως στο σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

“Φτωχότερο το θέατρο και ο κινηματογράφος μας από σήμερα. Έσβησε ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια. Καλό ταξίδι Ζωή!” έγραψε στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη: θερμά θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένειά της! Αγαπημένη Ζωή καλό ταξίδι», ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Επίσης την Ζωή Λάσκαρη αποχαιρετά και η Ένωση Κεντρώων: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο της καταξιωμένης και δημοφιλούς καλλιτέχνιδος Ζωής Λάσκαρη. Η σπουδαία ηθοποιός μεσουράνησε επί μισό και πλέον αιώνα στο θεατρικό σανίδι και με το πηγαίο ταλέντο της, άφησε έντονη την σφραγίδα της και υπήρξε μεγάλη η προσφορά της, στον ελληνικό κινηματογράφο. Συλληπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της».