Μπουτάρης: «Αν ξανάκανα τη ζωή μου, δεν θα άλλαζα τίποτα. Κι αλκοολικός θα'μουν & αλητάμπουρας»

 

Αποκαλυπτικός όπως πάντα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξη που έδωσε στην web εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά, μίλησε για τα θέματα της πόλης του, τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, τα τατουάζ του αλλά και την άποψή του για τον γάμο.

Είπε ότι είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνεργασία θα μπορούσε να προάγει την αξία της Θεσσαλονίκης, και για τη διαμάχη που είχε με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, είπε ότι σήμερα πίνουν συχνά καφέ συζητώντας θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Απάντησε στην σκληρή κριτική που δέχεται για τους Ισραηλίτες και τους Τούρκους που επισκέπτονται την Θεσσαλονίκη, ενώ τόνισε πως αυτό που τον ενοχλεί στην πόλη είναι τα πεζοδρόμια.

Για την ενδεχόμενη στήριξη κάποιου κόμματος προς την υποψηφιότητά του δηλώνει ανοιχτός , αλλά χωρίς ανταλλάγματα. Όσο για τα τατουάζ του τα χαρακτήρισε «συναισθηματικά», το σκουλαρίκι του «φυλαχτό», ενώ για τις «κακοτοπιές» που πέρασε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Αν ξανάκανα τη ζωή μου δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως από αυτό που έκανα μέχρι τώρα. Και αλκοολικός θα ήμουν και αλητάμπουρας θα ήμουνα και καλός επιχειρηματίας θα ήμουν…».

Τέλος ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας είπε ότι στα 75 του χρόνια νιώθει έτοιμος να ξαναπαντρευτεί, «όποιος λέει ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, είναι χαζός».

Παρακάτω η συνέντευξη που έδωσε:

 

Πηγή: myportal.gr thestival.gr