Βίντεο-σοκ από εισβολές του Ρουβίκωνα σε Turkish Airlines & στο σπίτι Αντιδημάρχου Ζωγράφου

Ανεξέλεγκτα δρουν εδώ και καιρό τα μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνα. Μάλιστα όχι μόνο εισβάλλουν και προκαλούν ζημιές όπου θέλουν ανενόχλητοι, αλλά μετά δημοσιεύουν βίντεο των επιθέσεών τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Έτσι και τώρα δημοσίευσαν 2 βίντεο από επιθέσεις τους: η μία στα γραφεία της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines στον Άλιμο κι η δεύτερη στο σπίτι του Αντιδημάρχου Ζωγράφου Σταύρου Αρμπιλιά.

Χθες τα ξημερώματα εισέβαλαν στα γραφεία της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines στον Άλιμο και με βαριοπούλες προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές! Όπως φαίνεται στο βίντεο, τρία άτομα του Ρουβίκωνα «κατέβασαν” την είσοδο των γραφείων, της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines στον τρίτο όροφο κτηρίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος 77.

Προσπαθούν να σπάσουν και μια δεύτερη πόρτα, αλλά αφού δεν το καταφέρνουν φεύγουν.

Στην είσοδο του κτηρίου τους περιμένει ακόμη ένα μέλος της ομάδας που λειτουργεί ως τσιλιαδόρος.

Σύμφωνα με το βίντεο η επίθεση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης για δύο Τούρκους συντρόφους του Ρουβίκωνα, τους Semih Özakça και Nuriye Gülmen.

 

 

 

Σε δεύτερο βίντεο που δημοσίευσαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μέλη του Ρουβίκωνα φαίνονται να κάνουν έφοδο στο σπίτι του Αντιδημάρχου Ζωγράφου Σταύρου Αρμπιλιά.  Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν στην ανάρτησή τους, η εισβολή έγινε στα πλαίσια διαμαρτυρίας για τον θάνατο της εργαζόμενης στην καθαριότητα Ντανιέλας Πρελορέντζου στις αρχές του Ιουλίου.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο, κόλλησαν αφισσέτα με συνθήματα στην πόρτα του σπιτιού του αντιδημάρχου, ενώ στην συνέχεια ανέβηκαν στην ταράτσα και κρέμασαν γιγαντοπανό.