Σαντορίνη: Αποζημίωση 34.000 ευρώ σε Βρετανίδα που έπεσε από τις σκάλες ξενοδοχείου

Αποζημίωση 34.000 ευρώ κέρδισε μία 60χρονη Βρετανίδα, η οποία είχε πέσει από τις σκάλες του ξενοδοχείου όπου διέμενε στη Σαντορίνη, αφού το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς των υπευθύνων ότι ήταν μεθυσμένη.

Σύμφωνα με την Evening Standard, η 60χρονη Κάρολ Πίτερς, έσπασε το δεξί της χέρι και χτύπησε στο κεφάλι, ένα βράδυ των διακοπών της, τον Ιούνιο του 2011 στη Σαντορίνη. Η γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση στο ξενοδοχείο, ισχυριζόμενη ότι οι σκάλες δεν ήταν ασφαλείς και δεν είχαν τις απαραίτητες χειρολαβές.

«Δεν χρειάζεται να μεθύσω για να διασκεδάσω, δεν είμαι party animal», τόνισε η Πίτερς, ενάντια στους ισχυρισμούς των υπευθύνων του ξενοδοχείου πως ήταν μεθυσμένη. Μάλιστα, η ελληνική πλευρά παρουσίασε 30 φωτογραφίες της κυρίας Πίτερς που την δείχνουν να καταναλώνει αλκοόλ.

Ο δικαστής αποφάνθηκε ότι η βασική αιτία της πτώσης της, ήταν η παράβαση των κανόνων ασφαλείας της σκάλας, καθώς από την μία πλευρά δεν υπήρχε κουπαστή. Έτσι, η TUI UK Limited, που διοργάνωσε το πακέτο διακοπών, πρέπει να της καταβάλει τώρα αποζημίωση ύψους 34.000 ευρώ, τα οποία αναμένεται να ζητήσει από το ελληνικό ξενοδοχείο.