Νεκρό εντοπίστηκε το ζευγάρι των ουκρανών κοντά στα συντρίμμια του αεροσκάφους στην Κομοτηνή

Κακό τέλος είχαν οι έρευνες για μικρό αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε το πρωί της Παρασκευής από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης.

Το πυροσβεστικό σώμα ανέσυρε το ζευγάρι λίγο μετά τις 10 τη νύχτα και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες με δυνατή βροχή και σε απόκρημνο σημείο κοντά στα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Η σοροί των άτυχων Ουκρανών μεταφέρονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής από ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όπως μεταδίδει το e – evros.gr γίνονται προσπάθειες για την προσέγγισή του αεροσκάφους, στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα ουκρανικής υπηκοότητας.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα δυο αεροσκάφη τύπου CT2K, που απογειώθηκαν στις 12:37 απογειώθηκαν από την Αλεξανδρούπολη και είχαν προορισμό τη Ρουμανία.

Στις 14:50, το ένα αεροσκάφος ανέφερε στο FIR SOFIA (Βουλγαρία) ότι δεν βλέπει το άλλο αεροσκάφος.

Στις 16:45 και αφού προσγειώθηκε στη Ρουμανία ανέφερε ότι σταμάτησε να βλέπει το άλλο αεροσκάφος 50 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αλεξανδρούπολης.

Στις 17:00 το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) έθεσε το αεροσκάφος σε φάση κινδύνου. Αυτό διότι η βουλγαρική πλευρά είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα.