Εθνική τραγωδία: Αγνοούνται ακόμη 6 άτομα στη Μάνδρα - Τεράστιες οι καταστροφές (Βίντεο)

Συνολικά έξι άτομα αναζητούνται μέχρι αυτή την ώρα, στις πληγείσες από τις φονικές πλημμύρες περιοχές της Μάνδρας Αττικής, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Στα τέσσερα άτομα που αγνοούνται από προχθές, προστέθηκαν και δύο άνδρες στην περιοχή της Μάνδρας. Πρόκειται για έναν κυνηγό, ενώ ο δεύτερος βρισκόταν σε μια καντίνα, που σύμφωνα με συγγενείς τους δεν έχουν δώσει έως τώρα σημεία ζωής.

Μέχρι στιγμής τη ζωή τους έχουν χάσει 16 άνθρωποι, αλλά εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών ίσως αυξηθεί.

Στο νοσοκομείο παραμένουν και νοσηλεύονται 12 άτομα. Μια γυναίκα 80 ετών, είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο. Η κόρη της είπε πως εκείνη την ώρα εργαζόταν στο νοσοκομείο. “Το φορείο με τη μητέρα μου πέρασε μπροστά μου, αλλά δεν την αναγνώρισα” λέει η γυναίκα και περιγράφει ότι στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η θεία της.

Ήταν ο σύζυγός της που κατάφερε να σώσει τη γυναίκα από βέβαιο πνιγμό, διακινδυνεύοντας τη ζωή του, είπε μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1: “Αντίκρισα το Χάρο με τα μάτια μου, αλλά δεν μπορώ να αντικρίσω πλέον τη ζωή” λέει κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

Παράλληλα, σημειώνεται, ότι μόνο στην περιοχή της Μάνδρας η Πυροσβεστική δέχθηκε χθες 250 κλήσεις για παροχή βοήθειας.