Ισχυρή βροχή στην Αττική-Πλημμύρισαν δρόμοι-Παρασύρθηκαν ΙΧ στο Κερατσίνι (βίντεο)

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε σε πολλές περιοχές της Αττικής με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων δημιουργήθηκαν στο Κερατσίνι και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν παρασυρθεί και αυτοκίνητα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, στη Λ. Δημοκρατίας στο Πέραμα καθώς και στη Γρ. Λαμπράκη στο Κερατσίνι διεξάγεται πλέον κανονικά.

Νωρίτερα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής είχε διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της λεωφόρου Σχιστού έως τη λεωφόρο Δημοκρατίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Κερατσίνι. Επίσης η κυκλοφορία διεκόπη στην Πειραιώς, στο ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα καθώς και στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στο Πέραμα, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Προβλήματα υπήρξαν και στη Σαλαμίνα, αφού έκλεισε η λεωφόρος Σαλαμίνας από τη Ζωοδόχου Πηγής έως τη λεωφόρο Φανερωμένης και στα δύο ρεύματα.

Σύμφωνα με το keratsiniblogspot.gr που δημοσιεύει και φωτογραφία, έχουν παρασυρθεί οχήματα στο ύψος του Σκλαβενίτη.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 24 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων στο Κερατσίνι, επτά κλήσεις για το Πέραμα και 16 για τη Σαλαμίνα.

Εν τω μεταξύ, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων που μεταφέρουν μόνο επιβάτες στη γραμμή Πέραμα – Παλούκια Σαλαμίνας. Τα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών στην ίδια γραμμή εκτελούνται κανονικά.

Τις επόμενες ώρες, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχίσουν να «χτυπούν» την Αττική, την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική ενώ μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στις Κυκλάδες και στα νησιά του Ανατολικού και του Βόρειου Αιγαίου.