Οι κυρίες που εντυπωσίασαν στο Προεδρικό Μέγαρο & τα πηγαδάκια μεταξύ αντιπάλων(photos)

Όλα τα βλέμματα έκλεψαν οι κύριες που έδωσαν το παρών στο επίσημο γεύμα προς τιμήν του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της συζύγου του Εμινέ.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέττυ Μπαζιάνα η οποία έλαμψε μέσα στο κόκκινο μίντι φόρεμα της, το οποίο συνόδευε με μια εσάρπα και ένα clutch στο ίδιο χρώμα.

 

Η κ. Μπαζιάνα συνόδευσε το σύνολο της με ένα κοντό κόσμημα στο λαιμό ενώ προτίμησε να αφήσει τα μαλλιά της κάτω.

 

Επίσης από τις εμφανίσεις της βραδιάς ξεχώρισε εκείνη της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβας Μητσοτάκη η οποία προτίμησε μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο.

 

 

Η σύζυγος του Ερντογάν, Εμινέ, άφησε το έντονο κίτρινο που φορούσε κατά την άφιξη της και στη συνάντηση με την σύντροφο του πρωθυπουργού και διάλεξε ένα ασπρόμαυρο σύνολο. Η πρώτη κυρία της Τουρκίας φόρεσε λευκή μαντίλα και φόρεμα το οποία συνδύασε με ένα μαύρο πανωφόρι.

 

 

Από την άλλη, ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση και της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη μέσα σε ένα φόρεμα με μαύρες και ασημί λεπτομέρειες.

Η σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου Βλασία, επέλεξε ένα ταγέρ με λευκό σακάκι και μαύρη φούστα το οποίο έμοιαζε να έχει κεντητές λεπτομέρειες.

Τα πηγαδάκια

Η ατμφόσφαιρα στο προεδρικό Μέγαρο ήταν χαλαρή. Τα πηγαδάκια δεν άργησαν να στηθούν. Ακόμη και ανάμεσα σε… «αντιπάλους», όπως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.