Ο "ξανθός άγγελος" που φύλαγε τον Ερντογάν - Ποια είναι η όμορφη αστυνομικός

Μπορεί ουσιαστικά χθες το πρόσωπο της ημέρας να ήταν ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, όμως μία ξανθιά ύπαρξη κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων στο αεροδρόμιο!
Μια εντυπωσιακή ξανθιά νεαρή, μέλος της Δύναμης Ασφάλειας για τον Ερντογάν, που είχε λάβει θέση κοντά στα αυτοκίνητα της συνοδείας του “σουλτάνου”, έκλεψε τα φλας των φωτογράφων.
Και όπως αποδείχθηκε, η όμορφη κοπέλα δεν ήρθε εκ Τουρκίας, δεν ανήκε στη φρουρά της Άγκυρας, αλλά είναι γέννημα θρέμμα Ελληνίδα.
Η όμορφη αστυνομικός, όπως μαθαίνουμε απ’ το lamiareport κατάγεται από τη Λευκάδα και την Δυτική Φθιώτιδα. Πρόκειται για την Αρχιφύλακα Σοφία Παπαγεωργίου η οποία με αρκετά χρόνια στην υπηρεσία επισήμων αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη και βρίσκεται σε επίκαιρες θέσεις όταν στη χώρα καταφθάνουν υψηλοί προσκεκλημένοι…

 

Η Σοφία έχει χρόνια στην Ασφάλεια Υψηλών Προσόπων της ΕΛ.ΑΣ., είναι άριστα εκπαιδευμένη και έτοιμη για τ αδύσκολα όταν χρειαστεί.

Όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες η ξανθιά καλλονή αποτελεί εγγύηση για καλή και ασφαλή υποδοχή υψηλών προσκεκλημένων στη χώρα μας.

Η Σοφία με το χαμόγελό της και το γαλάζιο βλέμμα της, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των φωτορεπόρτερ και όλων όσων βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος για την υποδοχή του Ερντογάν.

 

ΠΗΓΗ http://www.lamiareport.gr/