Μητέρα με τα παιδιά της έπεσαν από τρενάκι λούνα παρκ στο Αίγιο - 2 συλλήψεις (φωτός)

Ατύχημα είχε μια μητέρα η οποία επέβαινε με τα παιδιά της σε τρενάκι του Λούνα παρκ στο Αίγιο, το οποίο εκτροχιάστηκε και βρέθηκε στο έδαφος την Τρίτη το βράδυ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας και υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις που έδειξαν πως δεν έχει κάποιο σοβαρό κάταγμα ή τραυματισμό και έτσι επέστρεψε για προληπτική νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αιγίου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 8 το βράδυ όταν το βαγονάκι του εναέριου τρένου στο οποίο επέβαινε η μητέρα με τα τρία της ανήλικα παιδιά, εκτροχιάστηκε και έπεσε στο έδαφος, ρίχνοντας κάτω και τους τέσσερις.

Η μητέρα που για μικρό χρονικό διάστημα δεν είχε επαφή με το περιβάλλον εγκλωβίστηκε στο κάτω μέρος της κατασκευής και χρειάστηκε η επέμβαση ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής για να απελευθερωθεί. Τα παιδιά δεν τραυματίστηκαν.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν ο 38χρονος χειριστής του τρένου και ο 34χρονος ιδιοκτήτης του παιχνιδιού, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Δείτε φωτογραφίες από το filodimos.gr