Απόπειρα δολοφονίας ψυχιάτρου: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η πρώην σύζυγος

Έπειτα από μία μαραθώνια απολογία, η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάκου που είχε κληθεί στο γραφείο του Εισαγγελέα από νωρίς σήμερα το μεσημέρι, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Ο ψυχίατρος την είχε υποδείξει ως υπαίτια της απόπειρας δολοφονίας που του έγινε, την περασμένη Πέμπτη, όπου δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς από 3-4 άτομα.
Ο ψυχίατρος τραυματίστηκε σε πρόσωπο και χέρια από τα θραύσματα, αλλά διατηρώντας την ψυχραιμία τους κατόρθωσε να φύγει από το σημείο και να κατευθυνθεί σε κοντινό φαρμακείο όπου ζήτησε βοήθεια.


Σήμερα, στην 45χρονη πρώην σύζυγό του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Η ίδια ωστόσο αρνείται από την πρώτη στιγμή κάθε κατηγορία.
Επίσης, της απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα και θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μια φορά τον μήνα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost, για συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε τόσο ο ψυχίατρος, όσο και η κόρη που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του.