Τι είπε στον ιερέα το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη - “Προσεύχομαι να τελειώσει το μαρτύριο!"

Τη δεύτερη συνάντησή του με το μοντέλο από την Ελλάδα που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Χονγκ Κονγκ, περιέγραψε μιλώντας στον ALPHA ο καθολικός ιερέας, Τζον Γουόδερσπουν.
Η 19χρονη Ελληνίδα συνελήφθη στις 20 Νοεμβρίου 2017, στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, με 2,6 κιλά κοκαΐνη κι έκτοτε κρατείται στις γυναικείες φυλακές ανηλίκων της χώρας.
Όπως είπε ο ιερέας, η νεαρή προετοιμάζεται για τη δίκη της και είναι πιο δυνατή σε σύγκριση με την πρώτη φορά.
Ο ιερέας Τζον Γουόδερσπουν είπε χαρακτηριστικά: «Πήρα κάποια λεξικά, τα οποία της έδωσα και ορισμένα βιβλία για να διαβάζει. Την ενθάρρυνα να μελετήσει, να βελτιώσει τα Αγγλικά της. Τα Αγγλικά της είναι εντάξει, αλλά καλό θα ήταν να τα βελτιώσει. Προσπάθησα να της εξηγήσω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Την ενθάρρυνα να προετοιμαστεί για την υπόθεσή της. Ο δικηγόρος της στην Ελλάδα επίσης εργάζεται πάνω σε αυτό και κανονίζει ώστε να τη βοηθήσει να βρει μια ομάδα δικηγόρων στο Χονγκ Κονγκ.
Την έχω δει δύο φορές. Η τελευταία φορά ήταν την προηγούμενη Δευτέρα και την είδα πιο δυνατή σε σύγκριση με την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν κάπως στενοχωρημένη, πράγμα κατανοητό».