Έκτακτο δελτίο ειδήσεων στο Mega-Κραυγή αγωνίας από τους 420 απλήρωτους εργαζόμενους (βίντεο)

Έκτακτο δελτίο έβγαλαν σήμερα οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega, έπειτα από την απόφαση των μετόχων να μη συμμετέχουν στη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

Το δελτίο ξεκίνησε με κάρτα που ανέγραφε τη χθεσινή ανακοίνωση των εργαζομένων: «Εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA που απλήρωτοι κρατήσαμε το κανάλι ζωντανό επί 21 μήνες, απαιτούμε να καταβάλουν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Το δελτίο παρουσίασαν η Ειρήνη Ανδρουλάκη με τον Θανάση Αυγερινό. Λίγα λεπτά μετά την πρώτη μετάδοση, η εικόνα μέσω διαδικτύου διεκόπη. Οι εργαζόμενοι έχουν προαναγγείλει πως θα επανέλθουν και με άλλα δελτία.

«Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε»

«Εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες, εκφράζουμε τη θλίψη και την οργή μας για την απόφαση των μετόχων να «ρίξουν μαύρο» στο MEGA.

Εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες, θεωρούμε τις εξηγήσεις που δόθηκαν για τη μη συμμετοχή του MEGA στη διαγωνιστική διαδικασία «προφάσεις εν αμαρτίαις».

Εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες και πετύχαμε να συγκεντρωθούν στις τράπεζες από διαφημιστικά έξοδα, 55 εκατομμύρια ευρώ, απαιτούμε από τους μετόχους του MEGA να ανταποκριθούν επιτέλους στις υποχρεώσεις τους.

Εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες, απαιτούμε από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη να καταβάλουν στο ακέραιο τα δεδουλευμένα των εργαζομένων καθώς και όλες τις αποζημιώσεις.

Καλούμε: κυβέρνηση, υπουργείο Εργασίας και το ΕΣΡ να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι τις 420 οικογένειες των εργαζομένων του MEGA.

Εμείς, οι εργαζόμενοι του MEGA δνε πρόκειται να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και δεν δεχόμαστε να γίνουμε βορά στα επιχειρηματικά σχέδια που παίζονται στην πλάτη μας».