Παυλίδου: Δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη ο Μ. Παπαγιάννης - Δεν άπλωσα χέρι πάνω του (βίντεο)

Για την επίθεση που δέχθηκε μέσα στο καμαρίνι της από τον συνάδελφο της, Μάνο Παπαγιάννη στη θεατρική παράσταση που συμμετέχουν, μίλησε στον ALPHA η γνωστή ηθοποιός Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός περιέγραψε τα όσα συνέβησαν λέγοντας: «Μετά το τέλος του έργου ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα βίαια. Με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε “εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ…ω παλιοπ…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο” και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω».

Για τα λεγόμενα πολλών ότι και η ηθοποιός χειροδίκησε, απάντησε ότι «εγώ δεν άπλωσα χέρι πάνω του. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προκύπτουν όλα αυτά.

Σε ερώτηση για το αν μια συγγνώμη «έλυνε» την όλη παρεξήγηση, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Τόσες ημέρες μετά το περιστατικό και δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη ούτε ο Μάνος Παπαγιάννης ούτε ο δικηγόρος του έχει μιλήσει με τον δικηγόρο μου γιατί ακούω διάφορα από το πρωί. Εγώ ξέρω ότι με χτύπησε και δεν μου ζήτησε ούτε συγγνώμη».

Δείτε τι είπε η γνωστή ηθοποιός στον ALPHA: