Μενίδι: Ανήλικοι με σιδηρογροθιές και σιδηρολοστούς εισέβαλαν σε σχολείο!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην αρχή της εβδομάδας σε Γυμνάσιο του Μενιδίου. Πέντε ανήλικοι κουκουλοφόροι -από 15 έως 16 ετών- εισέβαλαν στο Γυμνάσιο την ώρα μαθήματος κρατώντας σιδηρογροθιές και σιδηρολοστούς, με σκοπό να επιτεθούν σε παιδιά που έκαναν μάθημα και με τα οποία φέρονται να είχαν διαφορές.
Ο διευθυντής του σχολείου που τους αντιλήφθηκε, κλείδωσε αμέσως την πόρτα. Όμως ο ένας από αυτούς πήδηξε πάνω από την πόρτα και μπήκε στο προαύλιο. Μετά πήδηξε μέσα από ένα ανοιχτό παράθυρο μέσα σε μία αίθουσα, άδεια που είχαν αφήσει ανοιχτή για να αεριστεί. Η πόρτα της ήταν κλειδωμένη.
Όπως είπε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών, κυρία Γ.Ευθυμιάδου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», «οι μαθητές ήταν από άλλο σχολείο και είχαν διαφορές με μαθητές από το σχολείο στο οποίο εισέβαλαν».
Κι ακόμη ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αχαρνών, σημείωσε πως τέτοια περιστατικά γίνονται συνέχεια στην πόλη τους και «χαρακτηρίζουν το Μενίδι». Αναφέρθηκε μάλιστα ακόμα και σε απαγωγή μαθητή από το σχολείο, αλλά και περιστατικά με πυροβολισμούς με μαθητές τραυματίες, μετά το θάνατο του μικρού Μάριου.
«Η κατάσταση έχει ξεφύγει, όμως το πρόβλημα δεν λύνεται», τόνισε ο ίδιος, ζητώντας από την Πολιτεία να λάβει μέτρα.
Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή: