Σήμερα εκδικάζεται η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου κατά του Mr Jumbo για το δυστύχημα με τον γιο του

Μνήμες από το σοκαριστικό δυστύχημα που σημειώθηκε πέρυσι την Καθαρά Δευτέρα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας όταν η Porsche του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo “καρφώθηκε” με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου, όπου βρίσκονταν η γυναίκα και το παιδί του θα ζωντανέψουν σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, καθώς εκδικάζεται η αγωγή που έχει καταθέσει ο Υπάτιος Πατμάνογλου εναντίον του ιδιοκτήτη των Jumbo, Απόστολου Βακάκη.

Πριν από ένα χρόνο, ο γιος του επιχειρηματία, Γιώργος Βακάκης μαζί με τον φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο, πήραν την Porsche για να πάνε στην Αράχωβα και να περάσουν την Καθαρά Δευτέρα. Ο νεαρός είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε στον έλεγχο του αυτοκινήτου και αφού χτύπησε σε κάποιο σημείο του δρόμου μπήκε μέσα στο παράπλευρο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού και καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου.

Από τη σύγκρουση βρήκαν ακαριαίο θάνατο οι δύο επιβάτες της Porsche, καθώς επίσης η σύζυγος και ο γιος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Παύλος.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου με την αγωγή του ζητά αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον χαμό των αγαπημένων του προσώπων.