Η πρεσβεία της Βενεζουέλας χρωστά ενοίκια χιλιάδων ευρώ στη χήρα του Μητροπάνου (βίντεο)

Έξι νοίκια φέρεται να χρωστούσε, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ο πρέσβης της Βενεζουέλας στην Ελλάδα στην χήρα του Δημήτρη Μητροπάνου. Ο Φαρίντ Φερνάντες διαμένει τα τελευταία χρόνια στην βίλα του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα έφθασε στο σημείο να οφείλει έξι ενοίκια, που ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, για τη βίλα του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου στο Παλαιό Ψυχικό.

Η χήρα του μεγάλου τραγουδιστή φέρεται να έστειλε εξώδικο στον πρέσβη της Βενεζουέλας κ. Φαρίντ Φερνάντες, ο οποίος τελικά κατέβαλε πριν από λίγες μέρες μόνο τα τρία από τα έξι ενοίκια που χρωστάει. Πάντως, η σύζυγος του Δημήτρη Μητροπάνου δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το θέμα.

Η διπλωματική αποστολή της Βενεζουέλας, εκτός από την πρεσβευτική κατοικία, χρωστάει ενοίκια και για το πολυτελές κτίριο όπου στεγάζεται η πρεσβεία στην οδό Χάριτος στο Κολωνάκι, ενώ μέχρι και πριν από λίγες μέρες σε κάποιους εργαζόμενους στην πρεσβεία οφείλονταν τουλάχιστον δύο μισθοί.

Η κατοικία του πρέσβη της Βενεζουέλας μεταφέρθηκε στην «κόκκινη βίλα» του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου τον Ιούλιο του 2014, λίγους μήνες μετά την άφιξη του σημερινού πρέσβη Φαρίντ Φερνάντες, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που έφθασε στην Ελλάδα έδειξε την προτίμησή του στην πολυτέλεια και τις μεγάλες ανέσεις.

Στο σαλόνι της κατοικίας, πάνω από το αγαπημένο πιάνο του Μητροπάνου, διακρίνεται ένας πίνακας με το πορτρέτο του Απελευθερωτή της Λατινικής Αμερικής Σιμόν Μπολίβαρ.

«Οταν έμαθα ότι σε αυτό το σπίτι ζούσε ο μεγάλος τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος άρχισα να διαβάζω για αυτόν. Είναι τιμή να ζω στο σπίτι ενός τόσο αγαπητού καλλιτέχνη», είχε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Mega το 2014 ο κ. Φαρίντ Φερνάντες.

Δείτε βίντεο μέσα από το πολυτελές ακίνητο στο Ψυχικό: