Θρήνος για την όμορφη Πωλίνα που παρέσυρε νταλίκα - Ετοιμαζόταν να ντυθεί νύφη!

Θρήνος στη Λάρισα με το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην 30χρονη Πωλίνα Τσαπακίδου. Η νέα κοπέλα, που σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν οδηγώντας το ποδήλατό της κατέληξε κάτω από τις ρόδες μίας νταλίκας, ήταν αρραβωνιασμένη και θα παντρευόταν σε λίγους μήνες.

Η Πωλίνα εργάζονταν σε κατάστημα με είδη τεχνολογίας στο κέντρο της Λάρισας, και εκείνη την ημέρα πήγαινε με το ποδήλατό της στη δουλειά της.

Όταν επιχείρησε να διασχίσει την παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση με την οδό Βόλου, μία νταλίκα ερχόμενη από την οδό Βόλου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, την παρέσυρε και την σκότωσε.

«Είναι άδικο αυτό που της συνέβη. Ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι που έκανε σχέδια για το γάμο της, ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα για τη ζωή. Μας είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι πέθανε και πραγματικά αυτοί που οδηγούν νταλίκες δεν σέβονται κανέναν γύρω τους, πιάνουν το τιμόνι κι όποιον πάρει ο Χάρος. Ήταν πολύ καλές φίλες με την κόρη μου, έκαναν καλή παρέα  και μας μιλούσε συνέχεια για το γάμο της που θα γινόταν το Σεπτέμβριο.” λέει συγκινημένη στο protothema.gr, γνωστή της Πωλίνας.