Κρίσιμη εβδομάδα για τους Έλληνες στρατιωτικούς - Σήμερα η δεύτερη συνάντηση με τους γονείς τους

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι αυτή η εβδομάδα για την υπόθεση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη αφού αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση των κινητών τηλεφώνων τους. Με τα αποτελέσματα θα κριθεί αν θα υπάρξουν κατηγορίες περί κατασκοπίας ή όχι.
Κι ακόμη εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να καθοριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης τους κι αν πρόκειται να αφεθούν ελεύθεροι ως τότε.
Σήμερα το πρωί, περίπου στις 10:30 οι γονείς των δύο στρατιωτικών, του Δημήτρη Κουκλατζή και Άγγελου Μητρετώδη, αναμένεται να συναντήσουν και πάλι, για δεύτερη φορά από τότε που φυλακίστηκαν, τα παιδιά τους, στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.
Στην πρώτη συνάντησή τους η επικοινωνία έγινε με ένα διαχωριστικό τζάμι ανάμεσα τους και με ένα τηλέφωνο.
Αύριο Τρίτη αναμένεται να μεταβεί στην Ορεστιάδα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης ώστε να συναντηθεί με τις οικογένειες των στρατιωτικών.
Την ίδια ώρα, αγρότες από τις Φέρρες με τα γεωργικά τους μηχανήματα θα κινηθούν σήμερα το μεσημέρι προς το τελωνείο των Κήπων με στόχο να αποκλείσουν τα σύνορα με την Τουρκία ως μέτρο πίεσης για την αποφυλάκιση των δύο στρατιωτικών.