Αυτός είναι ο 63χρονος προπονητής τένις που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 63χρονου προπονητή τένις, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, στην πλειοψηφία τους ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αγγελούδη από τις Σέρρες. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 63χρονος προπονητής πλησίαζε τους ανήλικους μαθητές του και τους πρότεινε σεξουαλική επαφή, έναντι αμοιβής. Μάλιστα φέρεται ότι βιντεσκοπούσε και φωτογράφιζε τις ασελγείς πράξεις σε βάρος των θυμάτων του. Σύμφωνα με την Αστυνομία στο σπίτι του βρέθηκαν χιλιάδες αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας (φωτογραφίες, δισκέτες, κασέτες βιντεοκάμερας, εξωτερικοί σκληροί δίσκου υπολογιστών, κ.α) ενώ σε κάποιο από το  υλικό εμφανίζεται και ο ίδιος με ανήλικα θύματά του.

Ο 63χρονος ασελγούσε επανειλημμένα σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 17χρονος. Ο 17χρονος φέρεται να προσέλκυε ανήλικους για λογαριασμό του προπονητή τένις κι έτσι σχηματίστηκε και σε βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

Ακόμη στο σπίτι του 63χρονου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 1 πιστόλι κρότου με φυσίγγιο, 332 φυσίγγια κρότου, 4 φωτοβολίδες, εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων, 6 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, 2 φορητοί υπολογιστές, 7 κάρτες μνήμης, 8 φορητές συσκευές αποθήκευσης, 27 οπτικοακουστικοί ψηφιακοί δίσκοι,70 δισκέτες, 26 κασέτες βιντεοκάμερας, 32 βιντεοκασέτες, συσκευή καταγραφής αναλογικού σήματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, 5 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι, 5 άλμπουμ φωτογραφιών και πλήθος φωτογραφιών ανήλικων αγοριών και κοριτσιών.

 

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ και οι φωτογραφίες του 63χρονου παιδεραστή:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 63χρονου ημεδαπού , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σημειώνεται ότι η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από ενημέρωση του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για προπηλακισμό του παραπάνω ατόμου την 13 Μαρτίου 2018 από κατοίκους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διότι πλησίαζε ανήλικα παιδιά για ασελγείς πράξεις, με την υπόσχεση χρηματικού ανταλλάγματος.

Πρόκειται για τον:

1) ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ Αλέξανδρο του Παναγιώτη και της Αμαλίας, γεν.1955 στις Σέρρες

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα: κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη και πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 15 έτη και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.