Άγνωστοι με βαν βιντεοσκοπούσαν τη συνοδεία Καμμένου στη Βάρης – Κορωπίου (βίντεο)

Σε κατάσταση επιφυλακής τέθηκαν οι αρχές το πρωί της Τετάρτης στον αριθμό 161 της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου όπου άγνωστοι εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να βιντεοσκοπούν το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με το Star.gr, η πομπή του αυτοκινήτου του κ. Καμμένου και της συνοδείας του είχε ξεκινήσει στις 9.20 π.μ. με κατεύθυνση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όταν το συνοδευτικό αυτοκίνητο του υπουργού εντόπισε λευκό αυτοκίνητο ιταλικής κατασκευής με ελληνικές πινακίδες να τους ακολουθεί.

Εν πρώτοις, δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία καθώς πρόκειται για πολυσύχναστο δρόμο, αλλά όταν στην περιοχή του Κορωπίου διαπιστώθηκε ότι το ίδιο αυτοκίνητο είχε πλησιάσει. Μάλιστα, ένας από τους επιβαίνοντες «κινηματογραφούσε» την πομπή, τότε χτύπησε «κόκκινος συναγερμός».

Το συνοδευτικό αυτοκίνητο που βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο του κ. Καμμένου εγκλώβισε το λευκό αυτοκίνητο, ακινητοποίησε τα άτομα που επέβαιναν σε αυτό και ενημερώθηκε αμέσως η Άμεση Δράση.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνέχισε την πορεία του αλλά στο σημείο του περιστατικού μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προσήγαγαν τελικά τους δύο επιβάτες του λευκού αυτοκινήτου στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

Έκτοτε δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, αλλά το περιστατικό ελέγχεται εξονυχιστικά.

Δείτε βίντεο:

Πηγή star.gr