Πάσχα στην ονειρεμένη Σύρο - Στο 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Ερμούπολης

Πάσχα με πληρότητα που θα αγγίξει πολύ υψηλά νούμερα αναμένεται να κάνει η Σύρος. Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων έχει καταξιωθεί ως ένας από τους κορυφαίους πασχαλινούς προορισμούς στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες.

 Ήδη από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η επιβατική κίνηση με προορισμό την Σύρο παρουσιάζει αξιοσημείωτη αύξηση, ενώ το κύμα επισκεπτών πρόκειται να κορυφωθεί από την Μεγάλη Τετάρτη και μετά. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες του νησιού κατά την περίοδο του Πάσχα ενισχύονται σημαντικά με επιπλέον δρομολόγηση συμβατικών πλοίων και ταχύπλοων. Αυτό είναι στοιχείο που πιστοποιεί τη μεγάλη ζήτηση και προσέλκυση επισκεπτών οι οποίοι έχουν προγραμματίσει να περάσουν τις διακοπές τους στην Σύρο.

Μπορεί το φετινό Πάσχα, ημερολογιακά, να συμπίπτει με τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, γεγονός που συνδέεται περισσότερο με τη χειμερινή περίοδο παρά με την εαρινή, ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή, οι καιρικές προβλέψεις μοιάζουν ιδανικές για ταξιδιωτικές εξορμήσεις, παράγοντας ο οποίος θεωρείται καθοριστικός για την τελική επιλογή προορισμού των επισκεπτών, ευνοώντας τη νησιωτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Ερμούπολη αγγίζει το 100%, ενώ σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό κινούνται οι κρατήσεις στις τουριστικές μονάδες που ξεκίνησαν την λειτουργία τους, ενόψει Πάσχα, στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού.

ΠΗΓΗ: cyclades24.gr