Μετ' εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα-Πού έχει μποτιλιάρισμα

Μετ’ εμποδίων και αργούς ρυθμούς γίνεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στην πρωτεύουσα.

Ειδικότερα, παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα, από την Κόρινθο μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται μέχρι την Κινέττα. Σύμφωνα με το κέντρο της Τροχαίας, δεν υπάρχει ακινητοποίηση, αλλά τα οχήματα κινούνται με αργούς ρυθμούς.

Στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, είναι επίσης αυξημένη η κίνηση, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, έχουν παραχωρηθεί περισσότερες θυρίδες στα διόδια, προς Αθήνα, ενώ γίνονται παρεμβάσεις από τους τροχονόμους όπου χρειάζεται.

Ουρές έχουν σχηματιστεί και στα δύο ρεύματα στα διόδια της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου.

Στο αυτοκινητόδρομο της Ολύμπιας Οδού σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά μέχρι και την Κόρινθο.

Η εικόνα αλλάζει μετά την Κόρινθου, όπου στον αυτοκινητόδρομο “πέφτουν” τα οχήματα με κατεύθυνση την Αθήνα, προερχόμενα από Τρίπολη, Καλαμάτα κλπ.

Μετ’ εμποδίων γίνεται και η επιστροφή των Θεσσαλονικέων.

Στα διόδια των Μαλγάρων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Κατερίνης σχηματίζονται ήδη μεγάλες ουρές αυτοκινήτων και η κατάσταση αναμένεται να γίνει πιο δύσκολη όσο περνάει η ώρα. Κατά διαστήματα οι υπεύθυνοι των διοδίων σηκώνουν τις μπάρες και επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση για να μειώνονται οι ουρές των αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας από τη Μεγάλη Δευτέρα πέρασαν 250.000 αυτοκίνητα από τα διόδια Μαλγάρων.