Τρόμος δίπλα από την ΓΑΔΑ: «Δράκος» επιτέθηκε με μαχαίρι σε νεαρή γυναίκα

«Δράκος» επιτέθηκε σε γυναίκα γιατρό λίγα μέτρα μακριά από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Η σεξουαλική επίθεση που κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό της οδοντιάτρου καταγράφηκε λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού στου Γκύζη.

Η οδοντίατρος, σύμφωνα με το thetoc.gr, που εργάζεται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας έφευγε από το νοσοκομείο κινούμενη πεζή προς το σπίτι της. Λίγα μέτρα μακρύτερα δέχτηκε την επίθεση νεαρού άνδρα ο οποίος την πέταξε στο έδαφος, αρχικά την ακινητοποίησε με απειλή μαχαιριού, σύμφωνα με την καταγγελία της της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να την βιάσει. Οταν εκείνη αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε με το μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Εκείνη κατάφερε να διαφύγει ενώ και εκείνος απομακρύνθηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του όπως υποστήριξε το θύμα της επίθεσης.

Η νεαρή οδοντίατρος επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου εργάζεται προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί αναζητούν τoν δράστη, τα κίνητρα της επίθεσης και υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων.