H Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει διημερίδα για την κάνναβη: "YES WE CAN-NABIS"

Το κάλεσμα:

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ιεραρχεί πολύ ψηλά στην ατζέντα της τα ζητήματα της απαγόρευσης, καθώς και των πολλαπλών χρήσεων της κάνναβης, επιδιώκοντας πάντοτε να τροφοδοτεί τον δημόσιο διάλογο και να συμβάλλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης.

Σε αυτό το πλαίσιο, πρόκειται να διοργανώσουμε το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου Διημερίδα με τίτλο «YES WE CAN-NABIS». Η Διημερίδα θα λάβει χώρα στον Πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ (Κεραμεικού 46 & Μυλλέρου – Μεταξουργείο) και θα περιλαμβάνει συζητήσεις για την βιομηχανική, την φαρμακευτική και την ευφορική κάνναβη, έκθεση προϊόντων βιομηχανικής κάνναβης, προβολές και άλλες ενημερωτικές δράσεις. Στις επιμέρους συζητήσεις θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από τα αρμόδια Υπουργεία, φορείς θεραπείας και απεξάρτησης, συλλογικότητες που ασχολούνται με τα αντίστοιχα πεδία, καθώς και εκπρόσωποι ποικίλων επιστημονικών κλάδων.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς να παρακολουθήσουν τη Διημερίδα και να καταθέσουν τις θέσεις και προτάσεις τους για την ακολουθούμενη πολιτική στα ζητήματα της κάνναβης. Καλούμε τους νέους και τις νέες να δώσουν το «παρών», ώστε όλοι/ες μαζί να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να προβληματιστούμε αφενός για τις δυνατότητες αξιοποίησης των προϊόντων κάνναβης σε βιομηχανικό και φαρμακευτικό επίπεδο, αφετέρου για την ψυχαγωγική της διάσταση.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

YES WE CAN-NABIS | Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Απριλίου | Πολυχώρος ΣΠΟΥΤΝΙΚ (Κεραμεικού 46 & Μυλλέρου – Πλατεία Αυδή, Μεταξουργείο)

Φωτογραφία του χρήστη Νεολαία Συριζα - Youth of Syriza.