Κρήτη: Νέο γκρουπ με 400 swingers! Ναύτες, σειρήνες, γοργόνες και θεοί του Ολύμπου στο πάρτι τους

Η πρώτη φορά ήταν αρκετή για να λατρέψουν την Κρήτη και έκτοτε έγινε συνήθεια…. Ο λόγος για τους swingers, τους απανταχού λάτρεις της ανταλλαγής συντρόφων, ενός συρμού που τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, φτάνοντας να αποτελεί είδος … θεματικού τουρισμού.

Το ταξίδι των swingers στην Κρήτη διοργάνωσε και αυτή τη φορά, το SDC ένα από τα πιο γνωστά club που διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες για τα μέλη του και το οποίο έχει έδρα την Ολλανδία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 400 άτομα, ζευγάρια αλλά και μονήρεις, βρίσκονται στην Κρήτη και θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχειακή μονάδα της Σταλίδας.

Η νέα αυτή ερωτική εμπειρία επί κρητικού εδάφους για τα μέλη του ολλανδικού club θα διαρκέσει έως τις 3 Μαΐου, και μάλιστα η κράτηση έχει γίνει με το σύστημα all inclusive.

Στη διάρκεια των πέντε αυτών διανυκτερεύσεων, οι συμμετέχοντας θα απολαύσουν πέντε θεματικά πάρτι. Το πρώτο έχει τον εύγλωττο τίτλο «OPA Nights» παραπέμποντας προφανώς σε γλέντι αλλά ελληνικά, ενώ θα ακολουθήσουν οι βραδιές «Ναύτες και σειρήνες», «Glow Nights» όπου οι συμμετέχοντας θα πρέπει να φορούν χρωματιστά neon αξεσουάρ και ρούχα ενώ το αποκορύφωμα θα έρθει με τη βραδιά «Μύθοι και Θρύλοι» όπου οι swingers θα πρέπει να υποδυθούν θεούς, ήρωες και πρόσωπα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.

Για μια ακόμη φορά η πενθήμερη παραμονή των swingers θεωρείται «τσουχτερή» αφού το απλό δίκλινο τιμάται 1.150 ευρώ και η σουίτα 1.850.

Πηγή:  www.cretapost.gr