Εκδήλωση του Σ.Κ.Ε.Π. στην Γαλλική Πρεσβεία

Με ευκαιρία την απονομή, την Τρίτη 19 Ιουνίου, τιμητικής διάκρισης του Σ.Κ.Ε.Π. στον κ. Olivier Dovergne, Υπεύθυνο Καινοτομίας της Οικονομικής Υπηρεσίας της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, ο Γάλλος Πρέσβης κ. Christophe Chantepy προσκάλεσε στην Γαλλική Πρεσβεία τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου, προκειμένου να παραστούν στη τελετή απονομής.

         

Αριστερή φωτογραφία: Η Αθηνά Κρητικού, κατά την διάρκεια της ομιλίας της, δίπλα από τον Γάλλο Πρέσβη και την καθηγήτρια Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ Φρόσω Μόττη – Στεφανίδη.

Δεξιά φωτογραφία: Ο Γάλλος Πρέσβης κος Christophe Chantepy, η Πρόεδρος του Σ.Κ.Ε.Π. κα Αθηνά Κρητικού, ο κος Olivier Dovergne και ο Γενικός Γραμματέας της ΠτΔ κος Γεώργιος Γεννηματάς.

Κατά την παρέμβασή της, η Πρόεδρος του Σωματείου κα Αθηνά Κρητικού τόνισε ότι “ο Σ.Κ.Ε.Π. αποφάσισε να τιμήσει τον κ. Dovergne για την αμέριστη υποστήριξη και συμβολή του στην ανάπτυξη προγραμμάτων δράσης, με στόχο την αποδοχή της διαφορετικότητας και την κοινωνική ένταξη των ευάλωτων ομάδων που ζουν στην Ελλάδα”.

Στην τελετή απονομής παρευρέθησαν μεταξύ άλλων: ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Γεννηματάς, η πρέσβης κα Κατερίνα Κόικα, ο εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Αλέξανδρος Γεννηματάς, η διευθύνουσα σύμβουλος της Magnet Advertising κα Έφη Καρακίτσου, η καθηγήτρια ψυχολογίας του ΕΚΠΑ κα Φρόσω Μόττη-Στεφανίδη, εκ μέρους του Ιδρύματος Μποδοσάκη ο κ. Σωτήρης Λαγανόπουλος, η διευθύντρια της Ελληνογαλλικής Σχολής “Ευγένιος Ντελακρουά” κα Brigitte Renn, η δημοσιογράφος κα Πηνελόπη Γαβρά, η γκαλερίστα κα Μαρία Αλμπάνη, η διευθύντρια επικοινωνίας του Σ.Κ.Ε.Π. κα Ιλεάνα Βασδέκη, οι κυρίες Χαρίκλεια Κρητικού, Ελένη Κωνσταντινίδη, Λένα Πατεράκη, Βασιλική Λάμπρου, Νίκη Ρηγάκου, Σάντρα Τσιλίκα, Μάρα και Μισελίνα Λεμησίου, Κλέα Ηλιοπούλου, Λήδα Αντωνάτου, Sabeline Rabbat, Βάσια Μιστριώτη, Χριστίνα Ζουπάνου-Κρητικού και άλλοι φίλοι του Σ.Κ.Ε.Π.

Την τιμητική πλακέτα φιλοτέχνησε και προσέφερε στον Σ.Κ.Ε.Π., ο οίκος Ζolotas.