Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Σοκ προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία του αρχιφύλακα Σεραφείμ Γκαλιμάνη. Ο άτυχος άνδρας υπηρετούσε στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχιφύλακας σήμερα είχε πάει για κυνήγι στις Ράχες Φθιώτιδας. Βρέθηκε νεκρός λίγο έξω από το σπίτι του και μέσα στο αυτοκίνητό του, έχοντας δεχτεί σφαίρες από Καλάσνικοφ και από πιστόλι.

Όλα δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι. Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο δράστες, που, αφού εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 47χρονο άνδρα, διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen Passat.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό η σύζυγός του με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Εκείνη ήταν που ειδοποίησε τις Αρχές και σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγές της αστυνομίας κάνουν λόγο για ένα πολύ σοβαρό έγκλημα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Τα κύρια σενάρια που εξετάζονται είναι είτε η δολοφονία του Σεραφείμ Γκαλιμάνη να έχει σχέση με φυλακισμένους για τρομοκρατικές υποθέσεις, είτε να σχετίζεται με κρατούμενους του Κοινού Ποινικού Δικαίου είτε να αφορά σε προσωπικές διαφορές.