Αστροναύτης του Apollo 11 ισχυρίζεται ότι είδε UFO - Πέρασε το τεστ του ανιχνευτή ψεύδους

Ο Buzz Aldrin του Apollo 11 πέρασε από τεστ αλήθειας μιλώντας για τη συνάντησή του με την εξωγήινη ζωή κατά την ιστορική αποστολή στο φεγγάρι το 1969.

Στα 88 του χρόνια σήμερα ήταν μέρος του τεστ αλήθειας που ανέλυε συνεντεύξεις από τους αστροναύτες Al Worden, Edgar Mitchell και Gordon Cooper.

Οι καταγεγραμμένες συνεντεύξεις των αστροναυτών ελέγθηκαν χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία στο Institute of BioAcoustic Biology, στο Οχάιο.

Οι ειδικοί είναι πεπεισμένοι ότι τα αποτελέσματα αποδεικνύουν πως οι ισχυρισμοί τους για εξωγήινους ήταν πέρα για πέρα αληθινοί.

Ο Aldrin ανέκαθεν υποστήριζε ότι εντόπισε ένα UFO στον δρόμο προς το φεγγάρι. «Υπήρχε κάτι εκεί εξώ που ήταν αρκετά κοντά για να το παρατηρήσουμε. Ήταν στο σχήμα του L» υποστήριξε. Ήταν ο δεύτερος άνθρωπος στην ιστορία που πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι.

Το Institute of BioAcoustic Biology ανέλυσε τις συνεντεύξεις των αστροναυτών ενώ μιλούσαν για τις συναντήσεις τους με την εξωγήινη ζωή.

Ο Aldrin είναι σίγουρος πως είδε UFO παρά το γεγονός ότι η λογική του δεν μπορεί να το εξηγήσει.

Ήταν πριν από ένα χρόνο που ο Al Worden από το Apollo 15 δήλωσε ότι είδε εξωγήινους κατά τη διάρκεια της αποστολής.

Οι ειδικοί ανέλυσαν και τις συνεντεύξεις των αστροναυτών της NASA Edgar Mitchell και Gordon Cooper που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Σε συνέντευξή του το 2009 ο Mitchell, που ήταν μέλος της αποστολής Apollo 14, υποστήριξε ότι είδε πολλά UFO.

Πηγή: Dailymail