Σήμερα η παρουσίαση του iPhone7

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone7 από τον  διευθύνοντα σύμβουλο της Apple, Τιμ Κουκ, στο Bill Graham Civic Auditorium του Σαν Φρανσίσκο .

Με τις φήμες να οργιάζουν για τα χαρακτηριστικά, τη ζήτηση και την απόδοση του νέου κινητού, η πρώτη εταιρία Smartphone του κόσμου θα παρουσιάσει τις τεχνολογικές της καινοτομίες μέσα από την νέα της συσκευής. Σύμφωνα με όσα ακούγονται το νέο κινητό θα διαθέτει βελτιωμένη κάμερα, 3GB μνήμης RAM, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος θα ξεκινάει από 32GB. Επίσης δεν θα έχει θύρα ακουστικών, θα είναι αδιάβροχο και θα κυκλοφορήσει σε 4 χρωματικές επιλογές και σε δύο μεγέθη, όπως το iPhone6.

Με την Apple να παρουσιάζει πάντα τα νέα της μοντέλα τον Σεπτέμβριο, ώστε να «κλείνει» με αυξημένες πωλήσεις το έτος, οι περισσότεροι αναρωτιούνται το κόστος του νέου κινητού, το οποίο δεν θα είναι φθηνό, αλλά η τιμή του θα είναι παραπλήσια με αυτή του προηγούμενου μοντέλου.

Άλλωστε, στόχος της Apple είναι να πλασάρει όσο καλύτερα γίνεται το νέο της δημιούργημα, όχι μόνο επειδή έχει εκατομμύρια φαν σε όλο το κόσμο, αλλά και λόγω του πρόστιμου 13 δισ. δολαρίων από την Κομισιόν.

Πάντως, όσοι γνωρίζουν από gadget, επισημαίνουν πως το νέο iPhone7 δεν θα είναι το επαναστατικό μοντέλο που θα αλλάξει την σχέση μεταξύ χρήστη και συσκευής παρέχοντας πολλές περισσότερες δυνατότητες, αλλά θα είναι ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι τον ερχομό του iPhone8.

Πάντως παρά τις φήμες, δεν είναι λίγες οι φορές που η iPhone μας έχει εκπλήξει ευχάριστα.

Να σημειωθεί πως η παρουσίαση θα γίνει σήμερα τις 20:00 ώρα Ελλάδας (10:00 στο Σαν Φρανσίσκο) και την εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από τον διαδικτυακό κόμβο της Apple, μόνο όμως οι χρήστες συσκευών Mac ή με το λειτουργικό σύστημα iOS θα είναι σε θέση να την παρακολουθήσουν ζωντανά.
iphone74