Φρενίτιδα για το iPhone 7 - Εξαντλήθηκε πριν ακόμα κυκλοφορήσει

Στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, η πώληση του iPhone 7 ξεκινάει από αύριο Παρασκευή, σε αντίθεση με την Ελλάδα που το δημοφιλές κινητό θα έρθει στις 23 Σεπτεμβρίου. Όπως είναι φυσικό οι λάτρεις των gadgets και των νέων τεχνολογιών το περιμένουν πως και πως.

Στην Αυστραλία, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν στηθεί ήδη έξω από τα καταστήματα της Apple, με σκοπό να πάρουν πρώτοι στα χέρια τους τη συσκευή-φετίχ για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο.

Η υστερία όμως  για τη συσκευή- φαινόμενο έχει πάει σε άλλα επίπεδα.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι πολλοί επίδοξοι αγοραστές, πληρώνουν ανθρώπους για να περιμένουν στην ουρά(!) έξω από τα καταστήματα, πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις της συσκευής.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o Greg Marton από την Ουγγαρία περιμένει έξω από το κατάστημα της Apple από τις 8 το πρωί της Πέμπτης, δηλαδή ακριβώς 24 ώρες πριν από την κυκλοφορία του νεότερου κινητού της Apple. Όπως αποκάλυψε, πληρώθηκε με ένα αξιοσέβαστο ποσό, ενώ βρήκε τη δουλειά από έναν ανώνυμο επιχειρηματία, μέσω μιας ιστοσελίδας.

«Στέκομαι στην ουρά για κάποιον άλλον» είπε ο 22χρονος στην Daily Mail και πρόσθεσε: «Δεν έχω γνωρίσει αυτό τον άντρα ακόμα, αλλά το όνομά του είναι Peter και εργάζεται κάπου εδώ γύρω. Αυτός είναι προφανώς πολύ απασχολημένος για να μείνει στην ουρά και να περιμένει αλλά πραγματικά θέλει να πάρει το νέο iPhone και έτσι με προσέλαβε για να είμαι εδώ. Δεν ξέρω πολλά γι’ αυτόν ακόμα, αλλά θα τον συναντήσω κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα περιμένω εδώ για 24 ώρες. Δεν είμαι πολύ σίγουρος για το τι πρόκειται να συμβεί, αλλά ξέρω ότι ο τύπος θα έρθει και πάλι το πρωί. Ίσως θα μου δώσει τα χρήματα για να αγοράσω εγώ το τηλέφωνο ή μπορεί να αλλάξουμε θέση και να το αγοράσει εκείνος».

Και αυτό το παράδειγμα δεν είναι το μοναδικό. Άλλος ένας νεαρός που περιμένει στην ουρά, ανέφερε ότι κάποια στιγμή θα πάει να ξεκουραστεί και θα μείνει στη θέση του κάποιος άλλος τον οποίο θα πληρώσει, μέχρι να επανέλθει ξανά το πρωί για να αλλάξουν θέσεις…