Εκατοντάδες νέα, πρωτότυπα emoji στο iOS 10.2 της Apple

Εκατοντάδες νέα emoji, που περιλαμβάνουν από επαγγέλματα μέχρι…ζώα και φρούτα, περιέχει η νέα έκδοση 10.2 του λειτουργικού συστήματος iOS της Apple η οποία είναι πλέον διαθέσιμη για συσκευές iPhone και iPad.

Η δωρεάν αυτή αναβάθμιση περιλαμβάνει το μεγαλύτερο πακέτο emoji που έχει διαθέσει ποτέ η εταιρεία, ενώ σε ανακοίνωση τύπου η Apple περιγράφει την αναβάθμιση ως κάτι το «πολυαναμενόμενο».

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Wired, πολλά από τα emoji που είναι πλέον διαθέσιμα, είναι εντελώς καινούρια, ωστόσο η Apple έχει επανασχεδιάσει με περισσότερες λεπτομέρειες τους ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες -το ροδάκινο για παράδειγμα εμφανίζεται πιο λείο.

Στις αρχές του Νοεμβρίου, η Apple είχε διαθέσει την έκδοση 10.2 του iOS στους προγραμματιστές, η οποία περιλάμβανε στον κώδικά της και το πακέτο με τα emoji σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Στους νέους χαρακτήρες έχουν προστεθεί περισσότερα ζώα, ένα μπουρίτο, ένα μπέικον, ένα αβοκάντο κι ένα αυγό.

Επιπλέον είναι διαθέσιμη μια μεγαλύτερη γκάμα «επαγγελματικών» χαρακτήρων και από τα δύο φύλα. Τα πολυαναμενόμενα επαγγέλματα που απεικονίζουν άντρες και γυναίκες του αστροναύτη, πιλότου, αγρότη, πυροσβέστη και δικαστή, έχουν επίσης προστεθεί στο πακέτο.

Μια “γεύση” από τα νέα emoji από τον λογαριασμό του AJ+ στο Twitter:

:

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter